Лівобережний міжрайонний центр зайнятості м.Вінниці пропонує роботодавцям нову форму співпраці по підбору персоналу з використанням рекрутингу

Завдяки рекрутинговій формі співпраці роботодавець не витрачає час на підбір кандидатів з великої кількості бажаючих осіб і на безкоштовній основі здійснює підбір працівників.

Як приклад - співпраця з ДП «Електричні системи» - новим підприємством з виробництва електрокабельних джгутів для автомобілів європейських заводів у підборі працівників на вакансії  в’язальника схемних джгутів, кабелів та шнурів.

Центр зайнятості спільно з підприємством надає можливість шукачам роботи ознайомитись з вакансіями, умовами праці безпосередньо на робочих місцях під час проведення Днів  відкритих дверей на виробництві.

На сьогодні на виробництві створено всі необхідні умови для сучасного та динамічного його розвитку, впроваджуються ефективні моделі логістики.

ДП «Електричні системи»  у своїй відповідальності не обмежується проблемами власне самого виробництва. На  підприємстві  встановлено 40-годинний робочий тиждень. Працівники виробництва працюють в три зміни.  Для комфортної доставки працівників з роботи до дому організовано безкоштовну розвозку всіх працівників.        

Для офісних працівників організовано курси англійської мови різного рівня складності. Практичним навичкам роботи на виробництві працівників, які щойно влаштувались на роботу, навчають інструктори та майстри Навчально – тренувального центру.



Переглядів: 2476
Поширень: 0

Останні новини