Населення боргує КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» майже 132 мільйона гривень.

Станом 20 грудня споживачі сплатили лише 51 % нарахувань за послуги, спожиті в листопаді. Загалом населення боргує майже 132 мільйона гривень.

Якщо борг великий і ви не можете його погасити одразу, підприємство йде назустріч і пропонує реструктурувати борг, сплативши його частинами. Головна умова при реструктуризації – одразу сплатити 30% від усієї суми, решту – частинами протягом визначеного періоду. Для укладання договору з реструктуризації  необхідно звернутися в службу збуту КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» за адресою вул. 600-річчя, 13.

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» постійно проводить роботу з боржниками. Якщо споживач не сплачує борг добровільно, за справу береться юридично-договірна служба підприємства і далі підприємство працює в судовому порядку. Звертаємо увагу, рішення на стягнення заборгованості у примусовому порядку відповідно до законодавства може бути прийняте і  без явки самого неплатника. 

Загалом боржник може потрапити під низку санкцій відповідно до чинного законодавства: штрафи, судовий і виконавчий збори, неможливість отримати субсидію, заборона виїзду за кордон та арешт майна, внесення до єдиного реєстру боржників.

Такі дії – вимушені, адже від рівня розрахунку споживачів за послуги залежить рівень розрахунку підприємства за використані ресурси для надання послуги. Тож будьте відповідальними!



Переглядів: 3057
Поширень: 0

Останні новини