У Вінницькому районі сталось смертельне ДТП, поліція встановлює особу загиблої жінки

20 грудня  поблизу села Медвеже Вушко  сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля та пішохода. У результаті аварії потерпіла  від отриманих травм померла на місці події.

За попередньою інформацією, аварія сталась близько  7.00 години ранку. 34 – річний житель м. Жмеринка, керуючи автомобілем  «Toyota Avensis», допустив наїзд на жінку-пішохода, яка переходила дорогу в невстановленому місці.

У результаті аварії  потерпіла отримала травми, несумісні з життям. Наразі поліцією встановлюється особа загиблої.

Прикмети загиблої жінки: на вигляд 55-60 років. Була одягнута в червону куртку, сірі джинсові штани, біло-сірий светр, чорні чоботи. При собі мала запальничку та 20 гривень.

Звертаємось з проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про особу загиблої, речі якої зображені на фото, повідомити поліцію за телефонами:  0676021689 або 102.

Слідчим управлінням відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання  до 8 років позбавлення волі.  



Переглядів: 3790
Поширень: 1

Останні новини