Кілька ідей для вінничан, які ще не придбали для своїх коханих Новорічні подарунки

Гоу за подарунками! В рази чарівнішим, казковішим, та захопливішим Новий Рік роблять подаруночки.  Консервовані шкарпетки, шкатулка, яка виконує бажання, квитки на омріяний концерт кумира, сертифікат на річний запас крафтового сиру.

До чи не головного свята року, лишаються лічені дні, то ж, що робити, щоб не загубитись в божевільному передсвятковому ажіотажі?

Коли вже всі листи Санта Клаусу відправлені, час вирушати за підказками адресанта.

Почнемо з найменших. Малята щиро вірять у новорічно-різдвяне диво, тож перше, що роблять у святкову ніч – нишпорять під ялинкою.

При виборі подарунку варто пам’ятати: хлопчики надають перевагу практичним сюрпризам, а дівчатка оцінять красиві сувеніри, прикраси та іграшки.

Досить популярною серед маленьких красунь стала дитяча косметика. Смачні аромати дитячої парфумованої води, розкішна палітра тіней та помад, а ще компактна косметичка із єдинорогом та блискітками не залишить байдужими тих, «кому за 3».

«Цьогоріч найпопулярніші серед дівчаток — ляльки Лол, слайми, меблі для ляльок», - розповідає продавець-консультант магазину іграшок Оксана Гурич.

А от сильна половина малечі надає перевагу Бакуганам, машинкам скрічерам, і, звісно, Лего. Найбільшого ажіотажу в дитячих магазинах продавці чекають сьогодні, 24-о, 30-о і 31-о грудня, каже Оксана. А ще напередодні Різдва.

Втім, попри розкішний вибір на полицях іграшкових магазинів, не кожен маленький вінничанин знайде на ранок 1-о січня цяцьку у гарному пакунку. Винахідливі батьки шукають альтернативу машинкам-лялькам.

«Цьогоріч у нас буде дещо помірно із сюрпризами, — розповідає мама діток 6-и та 4-х років Тетяна, — А все тому, що наша міні-комора вщент набита іграшками, якими моя малеча просто не грається. Є й ті, які стоять навіть не відкриті! І це при тому, що гратись та грати вони дуже люблять. Тому, певно, обійдемося солодощами та відпочинком всією сім’єю: підемо у кіно, чи покатаємося з гірок у тюбінговому парку, давно збираємось».

А щоб подарунок для малечі був безпрограшним, при виборі варто орієнтуватись на те, чим захоплюється дитина: це картини за номерами, різноманітні набори для хенд-мейду, пластилінові набори з формами, дерев’яні конструкції будівель та майданчиків, які потрібно зібрати власноруч.

Для більш старших діток актуальні музичні презенти – «бумбокси», бездротові навушники, караоке-мікрофон, укулеле.

А для тих, хто «на спорті», до прикладу футболістів, гарним подарунком будуть захисні щітки на ніжки, для велосипедиста – шолом чи велоліхтарик.

Універсальний варіант подарунка, як для хлопця, так і для дівчини — фітнес-браслет, павербанк чи рукавички із покриттям, в яких можна користуватись гаджетами, піжаму кігурумі, абонемент у спортзал, басейн чи для катання верхи, а також відвідування сеансу віртуальної реальності чи проходження квесту.

Ну, і звісно, пищати від задоволення ваше чадо примусить довгоочікуваний пухнастик. Щоправда, слід пам’ятати, що 2020 рік -  Щурика, тому фахівці фен-шуй не радять дарувати кошенят. Хіба що, це буде маленький безхатченко, якому ви дасте нове життя в люблячій сім’ї.

А от одяг чи канцтовари під новорічними гілками - розіб’ють в дітей віру у диво на дрібні уламки.

Не менш, ніж малеча, чекають на казковий подарунок і дорослі. Тут головне, знати смаки та вподобання близьких серцю людей.

Напевно, деякі чоловіки пам’ятають, як відреагувала їхня дружина на каструлю, сковорідку, модну швабру чи смарт-дошку для прасування під ялинку. Тож, перш, ніж відправлятись у пошуку «того, що треба саме їй», варто згадати свої емоції, коли Вам подарували слюсарний набір.

А щоб вміст запакованого в яскравий папір та перев’язаного стрічкою боксу викликав феєрверк позитивних емоцій, був корисним та примусив плескати в долоні вашу другу половинку, не достатньо потрясти гаманець.

Якщо ж немає чіткого замовлення, а ідей, чим обдарувати представниць прекрасної статі як кіт наплакав, потрапити «в яблучко» допоможуть наступні поради:

Білизна. Припустімо, ви знаєте розмір та улюблений стиль спіднього коханої. Втім, експерти радять: у цьому випадку краще придбати подарунковий сертифікат на відповідну вартість. А ваша друга половинка обере приголомшливий та зручний набір на свій смак. Теж саме стосується й нічної сорочки та піжами.

Парфуми. Їх можна дарувати лише близьким людям. І тут варто взяти до уваги ароматні уподобання. Однак можна підготуватись та напередодні пройтись крамничками із парфумами. А свій вибір зробити на тому, від якого у дівчини чи жінки — приємні відчуття. Головне пам’ятати: запахи запам’ятовуються на довго та викликають асоціації.

«Мені взагалі догодити із подарунком дуже важко, тому мій «Дід Мороз» щороку приносить конверт з грішми. А я сама купую омріяний подарунок. Висновок: і я задоволена обновою, і чоловік не виснажує свій мозок ідеями та себе фізично і морально ходінням бутіками», - розповідає вінничанка Ірина.

Набір для ванни. Щурик не любить воду, навіть якщо Вам так здалось з кумедних відео в ютубі. Тому, подаровані казкової ночі парфумовані крем-гелі, пінка для вмивання, а ще вишукане мило ручної роботи та інші косметичні засоби для тіла не бажані для символу прийдешнього року.

Натомість, гарним презентом буде комплект для аромотерапії, електрична щіточка для обличчя та пов’язка-бант на голову, або гідромасажер для ніг. А ще, цікавий варіант – сертифікат у салон краси чи на спа-процедури: розслабляючий для усього тіла чи равликовий для лиця масаж.

Гаджети. Серед найпопулярніших, що просто змітають зі складів інтернет-магазинів та крамниць електротехніки – смарт-годинники, фітнес-трекери, електробуки та телефони.

Подарунок-емоція. Найкращий презент, коли він викликає радість, приємне здивування та задоволення. І для цього не обов’язково купувати щось матеріальне: телевізор чи цукерки. Можна подарувати незабутні враження та приємну згадку на десятиліття, влаштувавши професійну фотосесію, подарувавши політ на літаку або стрибок із парашутом. А ще, вінничани замовляють популярні на сьогодні майстер-класи: від кулінарного і танцювального до уроку стрип-пластики.

Вибираючи ж подарунок чоловіку чи хлопцю на Новий рік, варто забути про мімішності, солодощі, м’якенькі банні рушники, кімнатні капці та ще плюс один бальзам після гоління.

Щоб здивувати коханого, потрібно вважати на його захоплення та хобі: доповнити знаряддя праці для улюбленої справи. Вудка – для рибалки, джойстик чи окуляри віртуальної реальності для геймера, ортопедична спинка для офісного працівника, навіть якщо його робота дома.

Ідеальним подарунком для чоловіка буде черговий, можливо, рідкісний екземпляр в його колекцію.

І який же чоловік без власної іграшки: квадрокоптер чи екшн камера не лише справить вау-ефект на коханого, а й стане в нагоді під час відпочинку.

Запеклому автолюбителю, який, здається, любить залізну малу більше дружини, сподобається чохол на сидіння із підігрівом, GPS-навігатор, смарт-брелок для ключів. А от автомобільне мастило, перев'язане стрічкою, навряд викличе море задоволення в обдарованого водія.

А от подарунок–враження підійде саме такий, що додасть адреналіну: політ на гвинтокрилі, стрибок із парашутом, чи подарунковий сертифікат на ігри в пейнтбол або лазертаг.

Найкрутішим подарунком для будь-кого буде незабутня подорож.

Святкова ніч — ідеальний час, щоб не лише забути образи, а й довести свою любов. І для цього зовсім не потрібно витрачати тисячі на подарунки. 



Переглядів: 6194
Поширень: 2

Останні новини