У Вінниці з нового року запрацює школа з вивчення китайської мови

У 2020 році у центрі Вінниці відкривається школа з вивчення іноземних мов “Smart Panda”.  Тут усі бажаючі – і діти, і дорослі  - зможуть вивчати не лише англійську мову, а й китайську.  Навчатимуть китайської носії мови, а для малечі організують спеціальні  курси, під час яких діти вивчатимуть мову під час цікавих та різноманітних ігор.

Як розповіла засновниця «Smart Panda» Анна Гелета, кожен із відвідувачів школи матиме можливість проходити підготовку до міжнародного екзамену з китайської мови HSK.  «Наявність даного сертифікату з відповідним балом дасть можливість приймати участь у багатьох грантах та стипендіях, фінансованими китайським правлінням, - розповідає Анна Гелета. - Вища освіта в Китаї у престижному ВУЗі це вже не далека мрія, а реальність. Звичайно ж, знання гарної розмовної англійської це «must have» для навчання у Піднебесній, оскільки туди на навчання та мовне стажування  їдуть  учні та студенти з усього світу».

Анна Гелета тривалий час  проживала та викладала у Китаї, має сертифікат HSK 6 (рівень С2) та диплом Магістратури Zhejiang University у м. Hangzhou (Університет входить в ТОП-3 університетів Китаю) за спеціальністю "Синолог (китаєзнавець)"). Вона розповідає, що сьогодні якість освіти в Китаї стрімко піднялася на вищі щаблі світового рівню, багато китайських університетів співпрацюють з американськими. «Вже велика кількість університетів навчає студентів у Китаї за двома програмами, і це дає можливість отримати диплом китайсько-американського зразка», - говорить засновниця «Smart Panda».

На даний час у великих містах-мільйонниках України вивчення китайської мови стало модним трендом, а тепер така можливість з’явиться у жителів нашого міста. «У нашій школі китайська мова буде викладатися носієм мови з вільним володінням української! Це дуже важливо, адже викладач зможе пояснити незрозумілі речі українською мовою», - зазначає Анна.

Вивчати китайську мову зможуть усі бажаючі –  дошколярики та учні, студенти та бізнесмени. «Знання китайської мови дозволить бізнесу самостійно працювати з Китаєм без посередників, а школярам та студентам - отримати можливість навчатися у вищих навчальних закладах Піднебесної – розповідає Анна. - Школа «Smart Panda» надасть можливості навчання лише двох мов – англійської та китайської, однак саме ці мови будуть рішучими та потужними для вибудовування власного майбутнього!».

Навчання стартує на початку січня по вулиці Соборна, 8. Наразі формуються групи бажаючих навчатися. Однак записатися  у групи вивчення мов можна за телефоном: 0974440137




Переглядів: 6823
Поширень: 10

Останні новини