Вінницькі рятувальники отримали нові сучасні спецавтомобілі

Сьогодні, 27 грудня, автопарк Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області поповнився трьома новими, сучасно оснащеними спецавтомобілями.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив  Начальник Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області  Руслан Шевчук

Отримання нової спецтехніки відбулося за кошти «Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки 2016-2020 роки».

Так, зокрема, за субвенції, виділені Вінницькою обласною радою на суму 3 млн 450 тисяч гривень для Служби порятунку Вінниччини придбано автомобіль «Peugeot Boxer». Ключі від авто, що рятуватиме життя вінничан, сьогодні особисто передав надзвичайникам очільник області Владислав Скальський.

Автівка оснащена сучасним обладнанням, укомплектована дверним циліндром, різаком для ґрат, ручним насосом, гідравлічним інструментом, пневматичною подушкою та бензопилою.

"Два інших автомобілі – «FORD RANGER» на суму майже 7 мільйонів гривень, надійшли до вінницького гарнізону завдяки Програмі підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період 2020 року. Завдяки отриманій техніці, в підрозділах області буде здійснено перерозподіл двох одиниць на базовому шасі ГАЗ 2705 та ГАЗ 33023. Також, для забезпечення особового складу рятувальників форменим та захисним одягом для пожежників, сьогодні було передано 35 комплектів зимових повсякденних курток та 35 захисних костюмів, на суму 645 тисяч гривень", - написав Р.Шевчук.




Переглядів: 2580
Поширень: 5

Останні новини