На Вінниччині вилучили нелегального пального більш ніж на 1 млн. грн

На Вінниччині триває посилене відпрацювання автозаправних станцій, що здійснюють свою діяльність без відповідних дозвільних документів.

Так, в ході розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 та ч. 1 ст. 272 КК України співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області проведено слідчі дії на декількох заправних комплексах. За результатами проведених заходів викрито та припинено факти реалізації дизельного пального без отримання необхідних дозвільних документів на даний вид діяльності та використання реєстратора розрахункових операцій. В результаті пальне орієнтовною вартістю понад 800 тис. грн. вилучено до прийняття законного рішення.

Загалом на сьогодні по області працівниками податкової міліції ГУ ДФС у області в рамках операції «Акциз», спільно з правоохоронними органами під процесуальним керівництвом прокуратури Вінницької області  відпрацьовано більше півсотні об’єктів реалізації паливно-мастильних матеріалів без дозвільних документів на право здійснення такою діяльністю. За результатами вжитих заходів вилучено понад 40 тонн нелегального пального на орієнтовну суму понад 1 млн. грн., а також обладнання майже на 1,5 млн. грн. Зареєстровано 10 кримінальних проваджень. Частину заправного обладнання демонтовано з метою унеможливлення подальшої діяльності. 



Переглядів: 1618
Поширень: 0

Останні новини