Різдвяний «Vinnytsia Food Fest»: 25 кухонь з різних регіонів України та кулінарія від «Майстер шеф»

Смачний «Vinnytsia Food Fest» триватиме у місті з 11 по 14 січня у Центральному міському парку. В розпал новорічних та Різдвяних свят найказковіше місце для проведення спільного часу з сім’єю та друзям є звісно центральна міська ялинка, яка до слова, цього річ потрапила в Книгу рекордів України. Якщо це ще «приправити» традиційною кухнею різних куточків України, частуванням Щедрою кутею та фестивалем народної творчості то це однозначно найкращий варіантів завершення зимових канікул. До food-кортів і тематичних фотозон приєднаються кулінарне шоу «Майстер шеф», караоке шоу та танцювальний марафон.

Алеї парку по вулицях Грушевського та Хлібній  з 12.00 до 22.00 години впродовж чотирьох днів розмістять не лише ятки зі смаколиками, які будуть Різдвяно прикрашені але й лаунж-зони, зони обігріву та приємну музику.

Близько 30 учасників зі всієї України готують свої унікальні рецепти смаколиків та везуть частувати вінничан та гостей міста. Учасники із Західної України пропонують скуштувати колоритний бограч, банош, крумплі, лечо, наливки та глінтвейни. Тож, хто бажав відвідати Закарпаття чи Львів, або ж просто обожнюють західну кухню з радістю чекатимемо на Різдвяному «Vinnytsia Food Fest». Звісно ми не забуваємо про улюбленця фестивалів у Вінниці - це шашлик. Його готуватимуть за різними рецептами 5 окремих локацій та змагатимуться за вашу увагу і прихильність.

Цей фестиваль стане святом для поціновувачів сирів, адже цього разу ми очікуємо аж на 30 різновидів сирів від господарств з усієї України. А хто ще не певний чи до вподоби сири, може скуштувати дегустаційний сет та визначити різницю між Камбацолою та Камамбером.

Вина та наливки стануть приємним доповненням, так як більше 10 яток пригощатимуть не лише винами, а й цікавими рецептурами та варитимуть глінтвейни. А наш співвітчизник спробує встановити рекорд та наварити найбільший казан глінтвейну. Можливо саме ти станеш свідком внесення рекорду до книги рекордів України?

Окрім учасників-гостей на вас очікують смачні вінницькі локації. Єдиний гриль мобіль зі смачненькими хот-догами чи абсолютно веганська кава? Вибір за тобою. Ми готуємо локації на будь який смак, щоб кожен зміг знайти для себе щось особливе.

Вже у суботу з обіду 11 січня приходьте на фестиваль «На Поділлі на Різдво» надихнутись традиційними Різдвяними колядками та щедрівками. Також на відвідувачів чекає караоке-шоу «Зірка на ялинці» та дискотека від кращих DJ та МС міста.

12 січня о 13:00 організатори запрошують усіх охочих на кулінарний майстер-клас від учасника телевізійного проекту «Майстер шеф», де будуть готувати страви з гарбуза. Крім того юуде відбуватись конкурс кухарів та дегустація Щедрої куті від учасників фестивалю.

Понеділок 13 січня складний робочий день, але його точно можна зробити краще і як мінімум яскравіше. Тих, хто працює чекають в обідню перерву і після робочого дня, а для усіх «щасливчиків» виступи найкращих танцювальних та вокальних колективів міста, розіграші призів від партнерів фестивалю і все це приправлене найкращою їжею з різних куточків України.

Кульмінацією фестивалю стане урочисте закриття головної міської ялинки. Найкраща святкова програма, найсмачніша їжа та найяскравіший настрій вінничан та гостей міста буде забезпечено!

 «Фестиваль вуличної їжі вже став традиційним для нашого міста, та кожного разу ми намагаємось перевершити себе та здивувати вінничан. Цьогоріч ми проводимо захід в українських традиція з відповідним оздобленням яток та підтримуємо обряди наших пращурів. Серед наших різноманітних локацій, кожен найде собі свою до смаку. Понад 30 учасників зі всієї країни приїдуть пригощати вінничан. », - говорить організаторка фестивалю Світлана Ярова.

Щоразу фестиваль збирає тисячі вінничан і створює неповторну атмосферу. Від нас ніхто не піде голодним!


Теги: фестивалі

Переглядів: 3337
Поширень: 2

Останні новини