Де сьогодні купують стелажі в супермаркет

Робота торгового закладу залежить від багатьох факторів. Вони в рівній мірі впливають на ефективність супермаркету, але особливої уваги потребують стелажі. Обладнання відноситься до обов’язкової комплектації торгових залів. Воно допомагає ефективно організувати товарооборот, а також розмістити багато різноманітного товару. Це важлива перевага для великих супермаркетів, адже продукція має знаходитись перед очима покупця. Досягти цього не завжди можливо, так як магазинам фізично не вистачає місця. Якщо цю проблему не вирішувати, товари доведеться хаотично складувати в залі. Такий підхід негативно впливає на прибутковість закладу. Він також призводить до псування продукції, тому варто обдумати придбання торгових стелажів. Для цього не потрібно великих вкладень, адже УХЛ-МАШ пропонує недорогі вироби з металу.

Чим характерні торгові стелажі з металу

Люди щодня відвідують магазини, тому звикли до певного рівня комфорту. Їм важливо виділити просторий зал, а також простий пошук товару. Для цього використовують торгові стелажі, адже вони призначені для розміщення в залах магазину. Виріб має особливу конструкцію, завдяки якій товар обов’язково помітять відвідувачі. З кожної сторони стелаж відкритий для огляду. Це дозволяє розмістити пріоритетну продукцію, щоб її очно придбав покупець. Торгові стелажі вдало виконують головне завдання – зберігання товару. Оскільки він щодня приходить у великій кількості, його потрібно швидко розмістити. Для цього стелажі мають місткі полиці, що полегшує складання невеликого вантажу. Завдяки цьому завжди знайдеться місце під товар.

Переваги металевих стелажів для магазинів:

оптимально використовують вільний простір; мають універсальний та сучасний вигляд; укомплектовані місткими полицями; в основі виробів надійний каркас; не розхитуються під вагою.

Сьогодні покупцеві доступні різні стелажі, але слід враховувати їх відмінності. Більшість моделей орієнтовані на складське зберігання, тому їх вигляд не є пріоритетним для виробника. Торгові ж стелажі розміщують в торговому залі. Вони безпосередньо впливають на представлення продукції, тому мають сучасний дизайн. Це виражається в простих формах, що підходить більшості торгових площадок. Стелажі покриті полімерно-порошковою фарбою. Вона має колір RAL-9001, який довго не вигорає. Особливістю такої фарби є антикорозійний захист. Вона покриває чутливі металеві поверхні, захищаючи їх від небажаного впливу навколишнього середовища. Це особливо актуально в приміщеннях з високою вологістю, а також різкими перепадами температури.

Як вибрати торгові стелажі для магазину

Незмінним атрибутом стелажів є використання металу. Завдяки цьому матеріалу вироби витримують щоденну експлуатацію. Це важливо для приміщень з високим потоком людей, адже звичайні меблі зношуються в таких умовах. Металеві стелажі стійкі до підвищених навантажень. Вони не піддаються деформації під допустимою вагою. Цей параметр залежить від вантажності, що індивідуально вказується до кожної моделі. Варто розуміти, що торгові стелажі не розраховані на зберігання важкого товару. Для цих задач краще обирати спеціалізовані складські моделі. Складські стелажі мають висоту до 1950 мм, що оптимально в більшості приміщень. Вони можуть розміщуватись серед торгового залу, або ж під стінкою. Це дозволяє економити простір супермаркету.

Конструкція торгових стелажів має відмінності. Вони стосуються наявності стінки з дрібною перфорацію. Завдяки цьому товари захищені від падіння, але мають пасивну вентиляцію. Основою торгових стелажів виступають металеві стійки. Між ними закріплені полиці. Вони можуть регулюватися в заданому кроці. Нижня частина обладнання укомплектована підп’ятниками. Вони коректують положення стелажа, що допомагає компенсувати нерівності підлоги. Попри переваги стелажів, варто правильно підійти до вибору обладнання. Для цього зверніть увагу на габарити, щоб виріб не заважав переміщенню покупців. Також має значення кількість полиць, адже це прямо впливає на місткість обладнання. З повним асортиментом торгових стелажів можна ознайомитись на сайті виробника УХЛ-МАШ.


Переглядів: 3977
Поширень: 0

Останні новини