Майбутні водії складають іспити під відеозапис

З 24 грудня 2019 року процедура складання практичного іспиту стала більш прозорою, перебіг екзамену почався фіксуватися за допомогою технічних засобів контролю, що встановлюється в кожному екзаменаційному авто.

Всі дії кандидата у водії на дорозі під час іспиту та ситуацію в салоні автомобіля фіксуватимуть відеокамери. Фіксація іспитів є обов’язковою, а відмова кандидата у водії від відеофіксації іспиту стане підставою для його недопуску до складання практики.

"Нововведення допоможе зменшити корупційну складову, уникнути можливих суперечностей під час складання іспиту та виявити здійснене правопорушення. У разі суперечностей кандидат у водії матиме можливість оскаржити результати іспиту", - повідомляють у Регіональному сервісному центрі МВС у Вінницькій області.

Іспити на право керування транспортним засобом є однією з найбільш популярних послуг у сервісних центрах МВС. Територіальні сервісні центри МВС Вінниччини протягом 2019 року видали більше 22 тисяч посвідчень водія, із них 10500 – видано вперше.


Теги: водії

Переглядів: 2214
Поширень: 0

Останні новини