У Вінниці відвідувачі влаштували погром на автозаправці

Близько 23.30 компанія з п’яти чоловіків зайшла на заправку купити пиво. Двоє з них вчинили погром на заправці через те, що  продавець не зміг їм відкоркувати  пляшку.  Працівник заправки натиснув на тривожну кнопку. Працівникам приватної охорони, які прибули на виклик, вгамувати дебоширів, які трощили прилавки, не вдалося. Тож вони викликали поліцію на допомогу.

Патрульні поліцейські затримали правопорушників неподалік місця вчинення правопорушення. Вони поводились агресивно та погрожували поліцейським фізичною розправою. Застосувавши  спецзасоби, поліцейські затримали зловмисників та доставили до відділу поліції.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Сергій Синявський, правопорушниками виявились 31 та 34-річні брати, які раніше потрапляли в поре зору поліції. Один з них має судимість за вчинення вбивства.  За вчинення хуліганства  зловмисникам загрожує до 4 років позбавлення волі.  

Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство), за що передбачено до 4-х років ув’язнення. 

   



Переглядів: 2915
Поширень: 1

Останні новини