Цікаві події на які слід очікувати цього тижня

Цього тижня у Вінниці відбудеться багато культурних та освітніх подій. Найочікуванішим стануть заходи, що пов’язані з освітою, мистецтвом та красою.

21 січня унікальна сучасна лабораторія Молодіжного центру Квадрат, запрошує всіх охочих на Winter is coming 3D modeling workshop 

До участі в проєкті запрошується творча молодь міста. Вінницькі тінейджери зможуть вивчити всі тонкощі 3D моделювання та навіть розробити власні моделі. Цей курс є досить цікавим як для хлопців так і дівчат. Молодь зможе дізнатись про особливості та переваги сервісу Tinkercad для моделювання, освоїти інтерфейс сервісу та його налаштування, дізнатися про шляхи створення 3D об’єктів, навчитися імпортувати файли, ознайомитись з навігацією та гарячими клавішами сервісу, розібратись з фігурами та їх функціями, освоїти основні інструменти для моделювання, зможуть створювати й експортувати моделі, а також дізнаєтесь, як переносити об'єкти з Tinkercad в Minecraft. Особливо цікавою буде практична частина.

Участь в проєкті є безкоштовною, проте кількість місць обмежена. Тому не гайте часу, а реєструйтеся за посиланням

Цього тижня розпочинається приймання заявок на участь у конкурсі “Міс Вінниця”. 21 січня розпочинається реєстрація. Цього року організатори очікують показати місту, ще більше вродливих дівчат. Нагадаємо, що вінницький конкурс краси одним з найпопулярніших в Україні. Учасниці кожного року докладають багато зусиль, щоб здобути корону. Зі свого боку організатори намагаються розкрити у дівчині не лише її природну красу, а й надають велику роль особистим якостям дівчат. Кожного року до цієї події прикуто дуже багато уваги. Детальніше про умови реєстрації можна прочитати на нашому сайті.

Для всіх хто бажає  розвивати свої професійні якості, опанувати ораторську майстерність відбудеться зустріч з тренером Михайлом Ковіном. 23 січня ви зможете змінити погляд на ефективну підготовку.

На майстер-класі ви навчитеся правильно і швидко говорити з публікою, розуміти ціль вашого виступу, відчувати потреби аудиторії, вивчати та аналізувати контент, займатись збором потрібної інформації, зможете навчитись усьому, що потрібно для публічних виступів. Обов’язкову реєстрацію зможете пройти за посиланням 

Для всіх батьків, які прагнуть краще розуміти своїх дітей та знають, що виховання це дуже відповідальний процес у розвитку власної родини 26 січня, в креативному просторі Артинов відбудеться захід Мистецтво Маленьких кроків.  Кожна зустріч може бути віднесена до категорій:

    Конкурс вакансій фандрейзер Розробка дорожньої карти програми Творча зустріч-майстер клас.

Запрошуємо вінничан долучилися до цих подій та слідкувати за культурним життям міста на нашому сайті


Теги: тренінг

Переглядів: 2328
Поширень: 0

Останні новини