Вінничани об’єднались навколо порятунку бабусі

Вінничани об’єднали свої зусилля заради порятунку літньої жінки. За два дні волонтерам та містянам вдалося зібрати кошти, необхідні для операції 80-річної бабусі.

Цими днями інтернетом розлетілася звістка про стареньку вінничанку, яку спіткало страшне лихо.  Бабуся йшла за пенсією і впала на вулиці. В результаті отримала важкі травми — зламала ключицю та шийку стегна. Для повноцінного життя їй знадобилося термінове оперативне втручання. Вартість операції 30 тисяч гривень. Коштів на лікування в пенсіонерки не було.

Про важку долю Параскеви Котик написала в соціальній мережі фейсбук вінницька громадська діячка Діана Подолянчук. Завдяки небайдужості вінницької громади, волонтерам вдалося зібрати потрібну суму за два дні.

Літня жінка, взнавши, що їй на допомогу прийшло так багато містян, була розчулена до сліз. Найближчими днями буде проведено операцію. Діана Подолянчук, Ярослав Пашкевич та Оля Стужная дякують усім, хто долучився до доброї справи. Особливо доклали зусиль Катерина Поджаренко, Фіщенко Володимир та Олександр Боцула. На цьому робота не закінчується, попереду важкий час реабілітації тому збір коштів триває.

Всі охочі можуть долучитися до допомоги, номер картики волонтера Діани Подолянчук Приват — 5168742725637338



Переглядів: 2183
Поширень: 0

Останні новини