У Вінниці створили он-лайн мапу автостоянок

Відділ з паркування департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради нагадує автовласникам про необхідність дотримуватись правил дорожнього руху в частині паркування транспортних засобів, завчасно продумувати свій маршрут та планувати його із розрахунком того, де можна буде залишити автівку у разі необхідності.

Для того, щоб допомогти водіям визначитись із місцем для паркування, на мапу міста, що на офіційному сайті Вінницької міської ради, нанесено інформацію про парковки та стоянки міста. 

Знайти цю інформацію можна перейшовши у розділ «Мапа міста».

На мапі потрібно натиснути на позначку з меню, як це зображено на наступному малюнку.

Розгорнеться «вікно» з умовними позначками. Натискати потрібно на ту, яка зазвичай маркують геолокацію або місце знаходження.

«Останнім пунктом в новому «вікні» буде розділ «Паркувальні місця». Натиснувши на нього, можна отримати інформацію про діючі стоянки та паркувальні місця вздовж доріг. А з допомогою кліку на конкретну паркову можна дізнатись, скільки на ній є місць для автівок в цілому, чи платна вона, чи безкоштовна, а також скільки місць там передбачено для людей з інвалідністю», - розповів начальник відділу паркування департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради Геннадій Богуславський.



Переглядів: 3170
Поширень: 2

Останні новини