Конопляний імператор, неполіткоректні «котики» та відчайдушна «плеймобіл»-команда запрошують вінничан в кіно

Готуєтесь до «прогулянки» у світ кіно? Тоді наступна добірка стане вам у нагоді. Ми підготували огляд нових кінострічок, які демонструватимуться впродовж тижня на великих екранах вінницьких кінотеатрів.

«Наші котики». Перша епічна комедія про АТО – на великих екранах. Неоголошена війна на Сході України асоціюється в нас із болем і втратами, але…

Це не політкоректний комедійний екшн про війну – саме так «охрестили» його автори.

2014 рік, початок бойових дій в Донецькій і Луганській областях. Захищати Батьківщину-неньку йшли всі, у кого в венах бурлила українська кров: актор, флорист, тренер-футболіст, інженер. Одним словом – добровольці. Цим людям дали те, що було, а було тоді небагато... Особливо, в порівнянні з озброєними до зубів «сусідами». Нехай війна далеко не веселе заняття, але тоді було над чим посміятися – наприклад, над тим, як ці волонтери, які вперше взявши зброю в руки, могли знищити елітний російський загін. В основі сюжету реальні історії, розказані добровольцями та бійцями ЗСУ. Серед акторів, що з’являться у кадрі, є ветерани АТО. Стрічка «Наші котики» довела, що навіть на «нулі» бійці знаходять час для жартів.

І ще одна війна. Цього разу події повернуть глядача більш, ніж на 100 років в минуле. Драма «1917» - це зворушлива історія про те, як одна людина врятувала сотні життів під час Першої світової війни. Двом молодим солдатам, Шоффілду і Блейку, потрібно зробити неможливе – прокрастися через напхану снайперами ворожу територію, щоб попередити інший батальйон про пастку, в яку вони йдуть. На кону 1600 життів, серед них – рідний брат одного з солдатів.

Ви коли-небудь наступали на деталь з конструктора на кшталт «лего»? Будьте із цими крихітними деталями уважніші. На що здатні ці іграшки, знає героїня анімаційної комедії «Playmobil: фільм». Марла разом зі своїм молодшим братом Чарлі опинились у світі PLAYMOBIL. Ви тільки уявіть, що пережили люди, які перетворились на частину конструктора. Хлопчина став вікінгом, а його сестра – звичайною мешканкою магічного світу. Втім, Чарлі зник викрав імператор Максимус та зробив його своїм гладіатором. Шукати братика Марлі допомагають водій пересувної закусочної – бородань Дел, секретний агент – красунчик Рекс Дешер, милий робот-невдаха, фея з «витребеньками» та інші місцеві жителі. Чи вдасться дівчині врятувати брата та повернутись додому – дізнаєтесь під час перегляду комедійної стрічки. Дорослі, цей мульт, своїми епічними жартами припаде до душі й вам!

Кошмари від потойбіччя: щось містичне і зле знову полює на людей. Жахи «Прокляття» примусить згадати моторошні події фільму, який вийшов 16 років тому. Але цього разу, героям не допікатимуть давно відомі привиди, що жадають помсти. На них чекає дещо страшніше. У власному будинку жінка вбила свою сім'ю. Тепер кожна людина, яка увійде в цей будинок, буде проклята – і прокляття це воістину жахливе. Детектив Малдун (Андреа Райзборо) – мати одиначка. Їй повідомляють, що в одному з будинків коїться щось дивне і є підозра на вбивство. Беручись розслідувати справу, жінка навіть й подумати не могла, що головними жертвами у цій історії можуть стати вона та її єдиний синочок. Адже кожен, хто входить до проклятого будинку, де колись було скоєно жахливі вбивства, приречений на загибель.

Зірковий десант у фільмі «Джентльмени» не дасть перевести дух. Напруга зростатиме із кожним кадром фільму. Нова кримінальна комедія Гая Річі.

У центрі сюжету – емігрант з США, який мешкає в Лондоні, де організував успішний бізнес із продажу марихуани. Одного дня Мікі Пірсон вирішив продати свої «ферми», які розрослись в цілу бізнес-імперію. І тут починається гаряча пора. Інтриги, махінації, хабарництва та шантаж. Ще б пак! На кону ж – мільярдні доходи. Ось тут-то Пірсона й наздогнав справжній кримінальний світ Англії з його чарівними джентльменами, кожен із яких хотів би встати на шляху в Мікі. Звичайно ж, будуть і перестрілки, і кілька випадкових вбивств, і нестандартні схема — ці джентльмени вміють вести справи витончено.

«Маленькі жінки» - мелодрама Грети Гервіг. Це екранізація світового роману американської письменниці 19 століття Луїзи Мей Олкотт. Фільм розповідає історію чотирьох дуже різних, але при цьому дуже дружніх сестер Марч. Події розгортаються під час Громадянської війни у США. Юні дівчата мріють про майбутнє і прагнуть кожна до своєї мети: Джо хоче бути письменницею, Емі мріє переїхати до Рима і стати відомою художницею, у Мег справжній акторський талант, а Бет віртуозно грає на піаніно. Втім… Всі навколо в один голос переконують дівчат, що їм потрібно забути про свої мрії та швидше вийти заміж. Але бунтарка Джо відмовляється підкорятися правилам суспільства і намагається схилити на свою сторону сестер.

Також у вінницьких кінотеатрах продовжуються покази фільмів-новинок, які вийшли в середині січня. Це, зокрема, «Віддана», «Судити по совісті», «Хто тобі лікар», «Дівчина в лабіринті», «Баранчик Шон Фармагедон» та інші. 

Слідкуйте за розкладом у кінотеатрах ім. М. КоцюбинськогоSmartCinemaКінотеатр "Мир",  та кінотеатр Родина.

Більш детальніше про розклад фільмів можна довідатись на сайтах закладів, а також у розділі кіноафіша нашого сайту.

Детальніше про розклад фільмів — у розділі кіноафіша нашого сайту https://www.myvin.com.ua/poster/movies


Теги: кіно

Переглядів: 3656
Поширень: 0

Останні новини