Нова виставка INTERIOR Mebel 2020

З 5 по 9 лютого в Києві пройде одна з найбільших виставок в галузі – INTERIOR Mebel 2020. Це виставка меблів, освітлення та декору в МВЦ, який вважається найбільш сучасним виставковим комплексом Києва. Тому навіть виконуючи ремонт квартир у Львові можна звернутись за допомогою на цю виставку і підібрати декор, який максимально вигідно впишеться в обновлений інтер’єр. Наприклад, вам потрібно обрати світильники – ця виставка представляє цілий комплекс сучасних освітлювальних пристроїв.

Про виставку

INTERIOR MEBEL – це платформа де європейські виробники можуть представити свою продукцію на українському ринку. Окрім того українці можуть обрати дійсно якісні і оригінальні предмети. Не дивно що ця виставка остаточно стала ключовою подією навіть для людей що займаються ремонтом. Найбільше вона може зацікавити дизайнерів, які бажають отримати натхнення для розробки дійсно цікавого та незвичного інтер’єру.

Виставка INTERIOR Mebel вже дев’ята по рахунку, і з кожним роком стає все більш цікавою і масштабною, збираючи навколо себе найкращих спеціалістів у сфері будівництва та декору. Кожного року в рамках виставки проводиться все більше заходів, які будуть цікавими для дизайнерів та архітекторів. Тут можливо зустріти провідних меблевих виробників. Завдяки численним конференціям та майстер-класам, лекціям та дискусіям стало можливим отримати найбільш сучасні матеріали для оформлення квартири або будинку.

Розділи виставки

З кожним роком виставка стає все більш масштабною. Збільшується кількість розділів, а також їх наповненість. Наприклад, у 2020 році більше уваги буде приділено меблям для кухні і спальні. Найбільші розділи виставки наступні:

Меблі для ванної кімнати. Найсучасніша сантехніка, меблі, які можуть витримувати високий рівень вологи, звичний для ванної кімнати. Також в рамках експозиції будуть представлені покриття для підлоги найвищої якості та з різноманітним дизайном. Інтер’єрний текстиль. Цікаві та незвичні матеріали, оригінальний дизайн, висока зносостійкість. Тобто, найкращі рішення для домашньої експлуатації. Рішення для готелів, ресторанів та барів. І цій категорії представлені меблі зі збільшеною здатністю витримувати навантаження, адже столами, диванами та стільцями будуть користуватись набагато частіше, ніж в процесі домашньої експлуатації.

Також в рамках виставки можна буде побачити цікаві напрацювання для меблів в спальню, кухню, а також для відкритого простору. Останні, до речі, можна використовувати для оформлення двору або балкону, якщо проживаєте в багатоквартирному будинку.

Кожен відвідувач отримає можливість побачити саме ту частину виставки, яка йому найбільше цікава. Засновники зробили все можливе, щоб було цікаво всім, як професіоналам, так і людям, які завітали на захід в цілях саморозвитку і пошуку чогось незвичного для власного дому.

Як добратись до місця проведення

Виставковий центр знаходиться на Лівому березі, одразу біля станції метро. Приїхати на виставку може кожен. Подія проходить на зручній транспортній розв’язці. Це найзручніший і швидкий спосіб побачити цікаві новинки.

Це подія, яка заслуговує уваги. Цікаво, що у світі немає аналогічного заходу. В його рамках об'єднані всі стилі і напрямки, які важливі для оформлення сучасного інтер'єру та освітлення. На виставці представлені напрацювання як від відомих виробників, так і від вітчизняних майстрів, які тільки освоюють ринок.

Виставка має виграшний формат, який об'єднує основних виробників меблів, сантехніки і декору. Тобто, тут можна отримати якісні речі по доступній ціні, та придбати все необхідне в одному місці. Це зручно і вигідно.


Переглядів: 4791
Поширень: 0

Останні новини