У Вінниці шукають жінку, яка врятувала дівчину у потязі

Увага! Розшукується рятівниця! Прикмети: вінничанка, має донечку Анфісу та вміє надавати першу медичну допомогу. Обидві пасажирки подорожували потягом №149 «Кременчук — Ворохта» в ніч з 2 на 3 лютого. В дорозі молодій пасажирці стало зле. Провідниця та інші пасажири залишились байдужими до стану здоров’я дівчини. Вінничанка ж допомогла справитись із недугом.

У розшук рятівницю на своїй фейсбук-сторінці оголосила мати дівчини, тернополянка Nata Salyk.

«Сьогодні вночі з 02 на 03 лютого моя дочка Яна їхала з Києва до Тернополя поїздом 149. В поїзді їй стало дуже погано, вона чимось отруїлась,  сили настільки покинули її, що вона ледь говорила. Не дивлячись на те, що усі пасажири разом із провідницею чомусь вирішили, що вона наркоманка (дочка спортсменка і ніколи навіть сигарет не курила), все ж таки знайшлася жінка, яка допомагала моїй дитині, уступила їй нижню полицю, купила їй на зупинці медикаменти, після яких дитині стало значно легше», - йдеться у дописі Нати.

Дівчина не запитала ані ім’я своєї рятівниці, ані її контактів. Тож, жінка сподівається на силу соцмереж і знайде вінничанку. А поки що дякує незнайомці в пості.

«На жаль, дочка не спитала ні як її звати й навіть не подякувала, бо була на стільки знесилена. Лише пам‘ятає, що жінка вийшла з поїзда у Вінниці і її дочку звали Анфіса (дівчинці біля 20 років). Дуже хотілось би знайти цю Людину і віддячити їй. Шановна жіночко з Вінниці, якщо до Вас попаде ця інформація, то дуже прошу: напишіть мені в Фейсбук (Месенджер) Nata Salyk. Якщо ж я Вас не знайду, то кожного разу, звертаючись з молитвою до Бога, я буду просити для Вас і вашої родини того ж, що й для своєї. Надзвичайно вдячна! Божого благословення Вам і вашій родині», - звертається до «пані X» вдячна мати.



Переглядів: 2216
Поширень: 0

Останні новини