Які кінопрем'єри цього тижня зможуть переглянути вінничани у кінотеатрах

Особливі, емансиповані та навіжені, а ще з хвостом. Так виглядає «вибухобезпечна» суміш новинок від закордонних майстрів кіно. Поціновувачів «супергероїки» цього тижня від великих екранів й за вуха не відтягнеш.

Закордонний кінематограф не перестає вражати сміливими експериментами: брутальні та одночасно ніжні дівчата, 2 в 1: «мімішні» та відважні міфічні створіння, а ще успішні, заможні і віддані доброчинності люди. Не поєднані на перший погляд людські цінності, вдало синхронізувались між собою в героях нашої нової кінодобірки.

А Ви полюбляли в дитинстві комікси про супергероїв? А якщо ці персонажі взяли й ожили? Бестія Харлі Квін і її супергеройська банда запалюють в новому кримінальному екшні «Хижі пташки». Сольник про суперзлодійку, навіжену подружку Джокера вже на великих екранах — це окрема історія дещо схибленої на помсті дівчини. Цього разу вона повернеться вже без свого бойфренда, зате з цілою купою подружок, які будуть допомагати їй оговтатися після хворобливого розриву. Харлі, Чорна канарка, Мисливиця і Рене Монтоя кинуть виклик Чорній масці, босові злочинного світу Готема.

Нелюд тримає в страху все місто. Тож, дівчата об'єднуються в одну команду, щоб врятувати дівчинку Кассандру Кейн від його кровожерливих намірів. І поки Marvel лише мудрує над суто жіночим супергеройським екшном, DC вже показують, як погані дівчата дають причуханки  ще більш поганим хлопцям.

Комедійна драма «Особливі» - це реальна історія, яку раніше не наважувались розповісти людям. Справжні супергерої живуть серед нас. Вони не літають над землею та не стріляють блискавками. Вони тихо роблять свою справу щодня, створюють справжнє диво для особливих людей, від яких відмовились усі інші.

Картина познайомить з двома друзями, керівниками некомерційних організацій Бруно і Малика. 20 років вони опікуються дітьми з важкими формами аутизму. Для екстремальної роботи набирають команду помічників — молодих людей з неблагополучних районів.

Новий душевний фільм від майстрів-режисерів Еріка Толедано й Олів’є Накаша («1+1», «Самба», «1+1=весілля») та ще й з Венсаном Касселем у головній ролі триматиме ваші емоції під своїм контролем до останніх титрів.

Мультфільм «Вікінг Вік»  - рекомендований до перегляду усією сім’єю. Колись давно жили на землі безстрашні вікінги. Ці хоробрі воїни владарювали на землі та на морі. Маленький хлопчик Вік, син славетного воїна Конунга, суттєво відрізняється від своїх однолітків. Йому зовсім не цікаво опановувати бойові мистецтва, проте він дуже розумний та винахідливий.

Якось Вік бере до рук чарівний меч, та не вміючи вправно ним володіти, перетворює свою маму на злиток золота. Тепер перед хлопчиком стоїть найважливіше завдання у житті – він має подолати небезпечний шлях до незвіданих країв аби дізнатися як розчаклувати свою матусю.

«Троль: Історія з хвостом»  - ще один мульт про відважного хлопчиська. Щоправда, тут свою відвагу та любов до батька доводитиме звичайнісінький … троль. Принц тролей Трим має три дні на порятунок свого батька, короля Грома, який обернувся на камінь і чий хвіст украв злий лісовий дух. Трим та його супутники повинні вирушити у небезпечну подорож через Ервод — країну тролів, щоб знайти злодія, який викрав життєдайний хвостик а за разом й урятувати життя батька, щоб повернути королівству повноправного правителя.

Якщо ж ви ще не встигли переглянути фільми, що вийшли наприкінці січня, допоможе наш орієнтир.

Слідкуйте за розкладом у кінотеатрах ім. М. КоцюбинськогоSmartCinemaКінотеатр "Мир",  та кінотеатр Родина.

Більш детальніше про розклад фільмів можна довідатись на сайтах закладів, а також у розділі кіноафіша нашого сайту.


Теги: кіно кіно

Переглядів: 3272
Поширень: 1

Останні новини