У Вінниці розшукують «амбасадорів добра»

Челендж «Зігрій людину!» запустили в Україні. У Вас в шафі є верхній теплий одяг, який не збираються більше носити, а викидати жаль? Подаруйте його тим, хто  ці речі потребує більше.

А зробити це можна, долучившись до всеукраїнської акції добра «Зігрій людину».

Її запустив Андрійко Борода на своїй фейсбук-сторінці.

«Що потрібно зробити? Зібрати теплий верхній одяг. Це одяг в хорошому стані, який ви або ваші близькі та друзі не збираються більше носити, а викидати жаль. У кишені можна покласти шапку, рукавички, шкарпетки, все, що допоможе зігрітись», - пояснює умови челенджу Андрій.

Одяг, який Ви вирішили подарувати потрібно повісити на вішачок чи тремпель та розмістити на дереві, щоб не бруднилась, біля місць, де найчастіше бувають  люди, що його потребують.

До одягу потрібно прикріпити інформаційний листок з написом:

"ЦЕ ДЛЯ ВАС!  НЕХАЙ ЦЯ РІЧ ВАС ЗІГРІЄ! #ЗІГРІЙЛЮДИНУ!"

Також записати коротеньке відео і сказати, що наше місто Вінниця долучається до акції Зігрій Людину.

«Інформацію потрібно розмістити у себе в соцмережі з хештегом #зігрійлюдину, і продублювати Андрійко Борода в особисті повідомлення або в групу Зігрій Людину. Давайте разом встановимо новий «теплий» рекорд України, який назначено на 29 лютого, встригніть приєднатись до нас!», - йдеться в публікації.

Всю додаткову інформацію ви можете отримати на:

Facebook у групі Зігрій людину та на сторінці Андрійко Борода ; YouTube Андрій Кривущенко; за хештегом #зігрійлюдину: Instagram @andreyka_farm.


Переглядів: 3077
Поширень: 0

Останні новини