Ера цифрового телебачення: кращі зовнішні Т2-тюнери

На зміну аналоговому телевізійному сигналу прийшов цифровий. Щоб приймати сигнал цифрового ефірного мовлення, телевізор повинен мати вбудований тюнер з підтримкою стандартів DVB-T/T2. Якщо він відсутній, на допомогу прийде зовнішній Т2-ресивер. Маркетологи e-Katalog провели ревізію і підготували шорт-лист найпопулярніших тюнерів з підтримкою Т2. Які девайси заслуговують на увагу українських покупців?

Ergo DVB-T2

Надійний і простий в управлінні ТБ-ресивер виконано в міцному металевому корпусі. Пристрій підтримує стандарт DVB-T2 та відмінно працює на цифрових частотах в Україні. Для під’єднання зовнішнього накопичувача передбачено USB-порт. Відео з флешок відтворюється з роздільною здатністю до Full HD. У розпорядженні користувача — відеорекордер (PVR), який сприяє автоматичному запису улюблених телепрограм. Це дає змогу переглядати їх тоді, коли вам зручно.

Тюнер можна під’єднувати до сучасних телевізорів, які оснащені цифровим інтерфейсом HDMI, а також до телевізійної апаратури минулих років з композитним відеовиходом. Пам’ять розрахована на 1000 каналів.

Порада: щоб не розгубитися в асортименті й купити тюнер за найкращою ціною, краще за все зазирнути на офіційну сторінку e-Katalog. Тут є можливість ознайомитися з описами моделей та пропозиціями українських інтернет-магазинів.

World Vision T62D

Тюнер World Vision T62D приймає цифрове телебачення в стандартах ефірного мовлення DVB-T/DVB-T2, а також може працювати в кабельній мережі мовлення DVB-C, відтворювати контент із зовнішніх носіїв і мережевих джерел. Ресивер можна під’єднати до інтернету за допомогою Wi-Fi-адаптера. Це дасть змогу отримати доступ до відео на YouTube та стрічок на Netflix. Передбачено підтримку багатоканального звуку Dolby Digital, на що вказує приставка «D» у назві. Для під’єднання зовнішніх носіїв є два USB-порти.

Romsat T8005HD

Цифровий ефірний DVB-T2 приймач приваблює функціоналом на рівні інтернет-медіаплеєра. Девайс оснащено Wi-Fi-адаптером, за допомогою якого можна користуватися Youtube, Gmail та іншими популярними інтернет-сервісами. Пристрій також підтримує відтворення відео, програвання музики та перегляд фотографій з USB-накопичувачів. Роз’єм для флешки знаходиться на фронтальній панелі. Під’єднання до телевізора здійснюється за допомогою HDMI-порту або «тюльпанів».

Nomi T201

Тюнер Nomi T201 майстерно перетворює сигнал від звичайної ефірної антени в якісне цифрове зображення. Ресивер ловить понад 30 каналів у високій якості. До девайсу можна під’єднати флешку, щоб дивитися записані фільми, перегортати фотографії та слухати музику. Крім того, є можливість записувати улюблені телепрограми, щоб переглядати їх у вільний час.


Переглядів: 5793
Поширень: 0

Останні новини