Як обрати практичний гаманець на маркетплейсі Crafta.ua

Вибір гаманця – завдання непросте. Треба уважно вивчити всі характеристики виробу, щоб він виправдав очікування, і був зручним у використанні. Крім того часто однією з найважливіших вимог є оригінальний дизайн. Знайти вироби, що відповідають цьому критерію, можна за посиланням https://crafta.ua/catalog/koshelki/. На маркетплейсі Crafta.ua продаються товари хенд мейд від безпосередніх авторів. Можна навіть замовити виготовлення аксесуара в ексклюзивному оформленні.

Найпопулярніші моделі

Вибираючи гаманець, в першу чергу варто враховувати його призначення. Модельний ряд жіночих і чоловічих виробів дещо відрізняється. Серед представниць прекрасної статі популярні такі види аксесуарів:

    Клатчі. Це великі, місткі аксесуари, в яких зручно розміщати купюри в розкладеному вигляді, монети, картки. Однак, купуючи гаманець-клатч, варто враховувати, що для носіння буде потрібно велика сумка.

    Портмоне. Зовні нагадують чоловічі аналогічні вироби, тому як запозичені з модельного ряду аксесуарів для представників сильної статі. Портмоне можуть бути на 2 або 3 складання, і чим їх більше, тим компактніший гаманець. Вміщають вони повний набір необхідних речей: купюри, монети (хоча це відділення невелике), картки.

    Без каркаса. По своїй суті являють собою мініатюрну сумочку. Сьогодні такі вироби вкрай рідкісні, і зустріти їх можна хіба у любительок ретро-стилю. Відділення в них зазвичай одне загальне, чому незручно розміщувати і зберігати різні речі.

    Барсетки. Це місткі міні-сумочки, в які можна скласти не тільки гроші і карти, але також у них зазвичай передбачена можливість носіння ключів, смартфона або навіть пудрениці. Такі моделі оптимальні для подорожей, хоча також цінуються дівчатами, які ведуть активний стиль життя.

Модельний ряд чоловічих гаманців не менш різноманітний:

    Front pocket wallet. Це моделі, які оснащені затискачами для купюр і карт. Вони невеликі, не дуже функціональні, ідеально підходять діловим чоловікам з консервативним смаком.

    Tri-fold wallet. Це портмоне на 2 складання. Зазвичай в них передбачена невелика монетниця, відділення для банкнот, фотографій і водійського посвідчення. Дані моделі оптимально підходять для повсякденного використання.

    Bi-fold wallet. Ці аксесуари на одне складання. За розміром вони трохи більші, але тонші за попередній різновид. У bi-fold wallet також є всі необхідні відділення: для купюр, монет, документів. Такі моделі найпрактичніші, ідеально поєднують в собі місткість і компактність.

    Breast wallet. Це аксесуари вертикальної конфігурації. Зважаючи на таку форму, вимагають спеціальних умов носіння: в сумці або нагрудній кишені піджака.

Крім моделі, варто звернути увагу також на якість виготовлення. І основним критерієм, за яким можна визначити експлуатаційні властивості виробів, є матеріал. Ця характеристика також впливає і на вартість товарів.

Вибір за типом матеріалу

Виготовляють гаманці з різної сировини: натуральної шкіри, штучної, текстилю. У моделей з різних матеріалів є певні переваги і недоліки.

Шкіряні гаманці найміцніші, довговічні і стійкі до зносу. Вироби з натурального матеріалу виглядають розкішно і презентабельно, але і ціна на них вище, ніж на аксесуари з альтернативної сировини. Крім того, шкіра досить вимоглива до догляду і умови утримання. Вона чутлива до підвищеної вологості і спеки, може деформуватися під впливом цих факторів. Так що не варто залишати шкіряні портмоне під дощем або палючими променями сонця, недбале ставлення може стати причиною того, що виріб втратить первісний вигляд.

Аксесуари з PU або штучної замші найпоширеніші на ринку. Ціна на них невисока, на порядок нижче, ніж на шкіряні. До плюсів варто віднести величезні можливості вибору, доступність, практичність, пристойний зовнішній вигляд. Штучні матеріали в меншій мірі чутливі до вологи і сонячних променів. Але, тим не менш, PU значно програє у стійкості до зношування і довговічності. Служать гаманці з шкірозамінника буквально пару сезонів, поступово втрачаючи первісний вигляд, їх потрібно частіше міняти.

Моделі з текстилю не настільки затребувані, як шкіряні або з PU. До плюсів варто віднести легкість, можливість прання, доступні ціни. Але є і мінуси – невеликий експлуатаційний ресурс, низька міцність на розрив. Текстильні гаманці швидко зношуються, тому не варто їх купувати в перспективі на довговічне використання.


Переглядів: 3569
Поширень: 0

Останні новини