Де найвигідніші кредитні карти в Україні? Порівняти кредитні карти

Кредитна карта – це банківська платіжна картка, за допомогою якої можна розрахуватися за товари та послуги не тільки власними грошима, але і грошима, наданими банком у борг. Їх популярність швидко зростає завдяки простоті оформлення та використання. Усі банки пропонують декілька кредитних продуктів. Щоб розібратися, який підходить саме цьому позичальнику, треба проаналізувати умови позик та вимоги які висувають кредитні установи. Швидко знайти, де найвигідніші кредитні карти, дозволяє сервіс FoxMoney.

Які кредитні карти можна отримати

Порівняти кредитні карти доцільно за такими ознаками:

кредитний ліміт; процентна ставка за користування грошима; наявність та розмір додаткових комісій; порядок погашення заборгованості, мінімальний щомісячний платіж; наявність та тривалість періоду, протягом якого не нараховуються проценти; банківські тарифи обслуговування, які операції безкоштовні; можливість зняття готівки; додаткові бонуси.

Важливо також враховувати вимоги кредитних установ до позичальників. Отримати кредитну карту з лімітом можуть тільки повнолітні громадяни України, які мають постійний дохід та реєстрацію на української території.

Як скористатися сервісом FoxMoney

На сайті FoxMoney зібрані дані не тільки про кредитні картки, а й майже про всі кредитні продукти, включаючи споживчі кредити, іпотеку, авто кредити, готівкою. Вибравши категорію «Кредитні карти» можна моментально отримати усю інформацію про умови всіх українських банків. З переліку легко перейти на сайт банку та замовити карту онлайн.

Для оформлення кредитної картки, треба пред’явити український паспорт, довідку про привласнення ідентифікаційного номера. Кредитні карти з великим лімітом банки видають після пред’явлення довідки про доходи за 6 місяців. Деяким установам достатньо за 3 місяці.

Позики на карту

Терміновий кредит без фото на карту видають мікрофінансові організації. Для цього треба перейти до розділу «Позики на карту». FoxMoney запропонує перелік установ, умови кредитування та можливість вибору позики, оформлення заявки. Це шанс отримати кредит без застави та поручителів тім, хто зіпсував свою кредитну історію, не має підтвердженого доходу. Ухвала має бути винесена у той же день, інколи через годину. Кошти зараховуються протягом кількох хвилин. За зручність доведеться сплатити високі проценти, у рази вищі, ніж у банках. Вони нараховуються щоденно.

В умовах кредитування фізичних осіб, що росте, коли важко підібрати найвигідніший кредитний продукт, FoxMoney дозволяє швидко підібрати та оформити кредит для конкретних потреб. Звертайтесь до сервісу, щоб заощадити час та сили.


Переглядів: 2888
Поширень: 1

Останні новини