Вінничани вибороли перше місце Кубка Європейських чемпіонів з індорхокею

З 14 по 16 лютого 2020 року у м. Варна-Камчія (Болгарія) проводився Кубок Європейських чемпіонів з індорхокею (хокею в приміщеннях), «Challenge I» серед чоловіків. У змаганнях брали участь 8 команд, розподілених на дві групи,  які змагалися за коловою системою. Всі матчі тривали чотири періоди по 15 хвилин.

Гравці збірної команди Вінницької області у першому матчі переграли HC 1972 Rakovník (Чехія) з рахунком 6-5, хоча після першого періоду рахунок був 1-3 на користь гравців з Чехії. Цього дня наші гравці обіграли FHC Slavia 1921 (Болгарія) з рахунком 17-2. Останню гру у групі з HC Bra (Італія) теж закінчили перемогою 3-2.

У стикових іграх хокеїсти обіграли Slagelse HC (Данія) з рахунком 10-5 та Cardiff & Met (Уельс) з рахунком 2-1.

Загалом, протягом трьох змагальних днів (5 ігор) вінничани забили 38 голів та пропустили всього 15.

Отже, вінницька команда посіла перше місце і отримала право виступати в дивізіоні «Trophy» (другому за значенням) клубного чемпіонату Європи з індорхокею.

Гравець збірної команди Вінницької області, вихованець школи  вищої спортивної майстерності Сергій Дячук отримав три індивідуальні нагороди: кращий гравець, кращий бомбардир чемпіонату та за найбільшу кількість забитих голів (16 м’ячів).

Підсумки змагань:

    HC OKS-SHVSM (Вінницька область, Україна) Slagelse HC (Данія) Cardiff & Met (Уельс) HC Bra (Італія) HC 1972 Rakovník (Чехія) Western Wildcats HC (Шотландія) FHC Slavia 1921 (Болгарія) Soroksari HC (Угорщина)


Переглядів: 1771
Поширень: 0

Останні новини