Тривають роботи по будівництву мереж каналізації на території приватного сектору на Старому місті

На Старому місті, на території, яка відноситься до квартального комітету «Добробут», розпочали прокладати магістральну каналізацію від збудованої минулого року каналізаційно-насосної станції на вул. Кутузова. Наразі побудували 350 метрів мережі по вул. Привокзальній  від будинку 152А в глиб мікрорайону. Далі роботи продовжаться по вул. Хуторянській. Загалом магістральна каналізація охопить 11 вулиць та провулків. Реалізувати проект планується до 2024 року.

У Вінниці продовжуються роботи по будівництву мереж водопостачання та водовідведення. У минулому році розпочалась реалізація масштабного проекту по будівництву каналізації на території приватного сектору квартального комітету «Добробут» мікрорайону Старе місто. Щоб приєднати цей мікрорайон до загальноміської мережі, минулого року було прокладено 1,6 км каналізаційних труб по вулиці та провулку Привокзальному та встановлено каналізаційно-насосну станцію по вул. Кутузова. 

«На даний час тривають роботи по вул. Привокзальній, підрядною організацією влаштовано 350 метрів  каналізаційної труби. В цьому році мережі прокладуть ще по вул. Хуторянській. Ми плануємо за рахунок коштів бюджету Вінницької міської ОТГ побудувати у 2020 році до 1 км мереж. Якщо будуть додатково виділені кошти з обласного «екологічного фонду», то протяжність збудованої мережі збільшиться», - розповів заступник директора департаменту міського господарства Віталій Місецький

Відповідно до проектно-кошторисної документації, магістральна мережа охопить 11 вулиць та провулків. Серед них вулиця та провулок Привокзальний, вул. Кутузова, вул. Хуторянська, вул. Одеська, вул. І.Федорова, вул. П.Дорошенка, вул. Гетьмана Сагайдачного, вул. Молодогвардійська та інші. Згодом до цієї мережі зможуть підключитись  прилеглі вулиці.

Загалом проектом передбачено прокладання самопливної каналізації протяжністю 5,9 км, напірної мережі – протяжністю 1 км та будівництво трьох КНС: по вул. Кутузова, по вул. І.Федорова, по вул. Молодогвардійська. 

Фінансується будівництво магістральних мереж та КНС з бюджету Вінницької міської ОТГ та обласного фонду охорони природного навколишнього середовища .




Переглядів: 2588
Поширень: 0

Останні новини