Вінничан запрошують до «Криївки»

У Вінниці зіграють в українізований варіант відомої на увесь світ гри «Мафія». Спробувати себе у ролі звичайних упівців, кума, голови СБ УПА та НКВДистів, які прагнуть знищити «упівців» можна вже цієї п’ятниці.

Усіх охочих зіграти в інтелектуально-психологічну гру «Криївка» запрошують 28 лютого 18:30 до молодіжного центру «Квадрат».

Забава «Криївка» створена Молодим Народним Рухом. Вона містить у собі повстанський колорит, звичаї та традиції. Дійство відбувається у звичайнісінькій криївці, в якій дійові особи збираються після важкого робочого дня.

Участь безкоштовна за умови попередньої обов’язкової реєстрації.

Для інформації: 

Криї́вка — військово-оборонна та господарська споруда Української повстанської армії, розташована під землею. Найбільше поширення набула під час війни з каральними органами СРСР. Інженерні відділи УПА спроектували понад десять тисяч криївок для автомобільної техніки, гармат, мінометів, стрілецької зброї, боєприпасів, друкарень, швейних цехів, шпиталів Українського Червоного Хреста та родин вищого командування УПА.

Використовувалися також як продовольча база для порятунку цивільного населення України під час комуністичного Голодомору 1946—1947 років.



Переглядів: 3314
Поширень: 0

Останні новини