Відомі вінничанки вийшли на боксерський ринг

Костянтин Ревуцький та Роман Головащенко тестують нову спортивно-оздоровчу програму «Box & Fit» на відомих українцях. Першими на тренуванні побували Ірина Левенко-Мукоїд та Інеса Подолян.

Ми вже писали раніше про унікальний оздоровчий метод, який був розроблений інтерконтинентальним чемпіоном з боксу Романом Головащенко. Поєднання фітнесу та боксу дійсно є інновацією у спорті. Його друг Костянтин Ревуцький вирів, що найкращий спосіб популяризувати заняття спортом серед населення це зробити унікальний фотопроєкт з тренувань місцевих "селебрітіс". На деяких тренуваннях Костянтин навіть виступає в ролі тренера.

Першими наважитися на участь в проєкті вирішили саме жінки. Відома блогерка та учасниця телешоу “Майстер шеф” — Ірина Левенко - Мукоїд зізналась, що головною мотивацією для участі в цій програмі стало жартівливе фото у соціальній мережі. Ірина має дуже тонку статуру, вона тендітна та струнка. Однак жінка завжди є жінка, для бездоганності у неї немає меж. Тому, побачивши на порівняльній світлині фото двох оголених жінок з однаковою вагою й зростом, одна з яких ходить до спортивної зали й має гарні рельєфи, а друга ні, Ірина зрозуміла, що хоче мати спортивну фігуру. Тому вирішила прокачати власне тіло і мати бездоганну форму до весни. Враження від тренування були досить неочікуваними, зізнається Ірина, от що про участь в програмі вона розповіла нашому виданню:

Всі дивуються чому я обрала програму Романа Головащенко, я й так струнка і нащо взагалі мені бокс. Так, вага в мене не велика, але ж кожна жінка прагне ідеальної фігури і я не виняток. Для мене відправною точкою стала картинка в соціальних мережах. Якраз в той момент, я взнала, що Рома запускає програму «box & fit». Я побачила бокс з зовсім іншої сторони, як виявилося це не просто побиття один-одного (як я сприймала його раніше) це ціла культура, яка захоплює своєю історією. І дуже круто, що Рома і Костя виносять цю культуру на широкий загал. Скільки по часу я планую займатись? Не можу дати точної відповіді на це питання, мені подобається результат, тому думаю що довго. Стосовно харчування, з цим трохи важче тому, що зі специфікою моєї роботи важко дотримуватися графіку, буває снідати сідаю після 19 години, а буває поки приготую смаколики то наїмся на 3 дні наперед, але думаю і з цим питанням з часом розберемось”.

Разом з Іриною у спортивній залі тренувалася відома вінницька співачка та телеведуча Інеса Подолян. На власному прикладі вінницька теледіва вирішила довести, що в ніжній тендітній дівчині може поєднатись не тільки краса та розум, а ще сила духу. Про участь у фотопроєкті Інеса Подолян розповідає, що навіть не очікувала такого результату. Хоча участь у фотопроєкті була розрахована на одне тренування, зараз вона планує працювати в програмі, чому Інеса пояснила з великим захопленням:

Це щось неймовірне, я навіть не очікувала, що бокс це щось настільки навдивовижу неповторне! Я ніколи не відчувала такого кардіонавантаження! Я взагалі дуже активна, займалася спортом завжди, однак про бокс навіть не думала. Коли спробувала під час фотопроєкту, емоції мене переповнювали. Це схоже на викидання із себе стресу та негативу. Неймовірні, дивовижні відчуття! А якщо взяти до уваги, що тебе тренує інтерконтинентальний чемпіон, для якого бокс це не просто боротьба, це — філософія, то результат перевершує всі сподівання. Під час тренування він вчить, як треба йти до перемоги, як відчувати себе впевнено та сильно. Ви знаєте, мені завжди приємно підтримувати різні соціальні проєкти, проте цей дійсно особливий! На мою думку, ця методика універсальна та особлива! Вона обов'язково приживеться! Стосовно фотопроєкту, впевнена, що він стане дуже популярним і ще довго триватиме. Адже, кожне тренування, це — нова історія!”

В наступних публікаціях ми розповімо, що відчували на тренуванні відомі вінницькі шоумени та телеведучі. Слідкуйте за новинами на нашому сайті


Теги: фото бокс


Переглядів: 3227
Поширень: 3

Останні новини