Хто і як може отримати кредит в МФО на максимальну суму

Бажання отримати кредит онлайн на максимальну суму в МФО може залишитися всього лише вашим побажанням. Перш за все, слід уточнити всі умови, при яких імовірність його отримання буде досить високою. Не варто забувати, що будь-яка фінансова компанія підходить до утвердження суми позики індивідуально і може схвалити зовсім не таку суму, на яку розраховували ви. В цьому випадку ви можете або погодитися із наданою пропозицією, або взагалі відмовитися від кредитування.

На які ж суми можна отримати кредит онлайн в Україні?

В основному мікрофінансові організації надають невеликі розміри грошей:

мінімальні суми від 100 до 500 грн. максимальні розміри позики від 15 до 25 тис. грн.

Максимальні суми кредитів в деяких МФО навіть для постійних і надійних позичальників не перевищують 10 тис. грн. Майже всі МФО, за рідкісними винятками, вводять грошові ліміти для своїх нових клієнтів. Новачки зможуть отримати позику на максимальну суму в 3-5 тис. грн., а в деяких випадках навіть менше.

Хто може взяти кредит онлайн на максимальну суму?

Розраховувати на максимальні суми кредитування зможуть постійні клієнти цієї фінансової організації. Якщо ви часто берете гроші в кредит, то найкраще рішення - вибрати одну компанію з вигідними для вас умовами кредитування. Якщо ви будете постійно оформляти позику в цій організації, то кредитний ліміт буде зростати, не буде вимагатись повторне заповнення анкети, та й схвалення вашого кредиту буде здійснюватися автоматично.

Новачкам підібрати МФО з прийнятними умовами кредитування допоможе CreditPlus. Отримати максимальну суму кредиту зможуть повнолітні громадяни України, які відповідають наступним вимогам:

вік від 18 років; наявність паспорта та ІПН; наявність банківської картки; раніше не отримували кредит в CreditPlus.

Переглядів: 2577
Поширень: 0

Останні новини