До Подільського зоопарку на родини. За лютий у звіринці народилось півдесятка малюків

Бейбі-бум. У Подільському звіринцю, що на Гонти, на світ з’явилось 5 малюків.

В п’ятірці породіль - самка муфлона. Вона народила красуню-дівчинку.
 

«Як новонароджена тварина, так і її матір, почуваються добре. Малеча впевнено ссе материнське молоко, а її мама споживає звичний для неї корм: сіно, комбікорм, буряк столовий, буряк кормовий, моркву, віники листяних порід, заготовлені працівниками зоопарку в літній період, а також п’є воду» - йдеться на фейсбук-сторінці зоопарку.

За словами директора Подільського зоопарку Євгенія Ткачика, новонароджена дівчинка з кожним днем стає міцнішою і самостійнішою.

«Під пильним наглядом дорослих муфлонів вона вивчає світ, що її оточує. Разом з дорослими тваринами малеча часто підходить до відвідувачів. Тварини не бояться людей. Тож, за ними можна довго спостерігати навіть на відстані двох-трьох метрів» - зазначають працівники музею.

Також народилась донечка і угорської гвинторогої вівці. Маля харчується маминим молочком. Майже увесь час вони перебувають у зимівнику..

Раціон харчування у угорської вівці такий самий, як і у муфлонів. В меню переважно сіно, комбікорм, буряк столовий і кормовий, морква, віники, і, звісно, вода.

Втім, найбагатше поповнення в родині сурікатів. Цього тижня в них народилось одразу троє малюків.

Якщо у вас немає нагоди відвідати малечу, відео першої прогулянки крихіток сурикатів дивіться тут



Переглядів: 3244
Поширень: 0

Останні новини