Втомились від буднів? Гайда в кіно!

Побачення у «місті гріха», гарячі 40-річні дівчата та брати-ельфи чекають на вінничан в кінотеатрах міста.

Не шкапи, а запальні дівчиська! «Гарячі матусі»

Романтична комедія про трійко кращих подруг, 40-річний дівчат. Жінки починають романтичні стосунки з хлопцями, набагато молодшими за них, під час відпустки на півдні Франції. Жінки дозволяють собі піддатися спокусі, чим викликають дикі ревнощі зі сторони молодших жінок. Сесіль, Соня й Еліза відкривають для себе щастя, вони – MILF!

Давно не були не побаченні? А як вам рандеву в місті гріха? Хтось відправляється до Лас-Вегаса, щоб зірвати куш, а хтось, щоб знайти приключку на свою голову. Артем – харизматичний та успішний менеджер рекламного агентства. Він з легкістю знайомиться з дівчатами та втирається в довіру до клієнтів, використовуючи їх особисту інформацію з соціальних мереж. Від свого боса Артем отримує завдання терміново відправлятися до Лас-Вегаса, щоб підписати контракт з надважливим клієнтом.

На борту літака герой випадково знайомиться з вродливою та розумною Оксаною, яка виявляється його конкуренткою. Приховавши від Оксани правду про себе, Артем вирішує будь-що завадити суперниці. Через витівки Артема героїв знімають з рейсу у Лос-Анджелесі. Надалі подорож перетворюється на захоплюючу та романтичну пригоду. Хто переможе у цій боротьбі: Артем чи Оксана – дивіться в романтичній комедії «Побачення у Вегасі»

Французька комедія для тих, кому 18+ «Однієї чарівної ночі»

Головна героїня фільму Марія – парижанка. Вона насолоджується свободою та чоловічою увагою попри те, що заміжня. Поки одного разу чоловік не викриває її численні зради. Після сварки Марія знімає номер у готелі навпроти своєї квартири, де спостерігає у вікно за чоловіком і згадує їхню історію кохання. У неї є лише одна чарівна ніч, щоб розібратися в собі й вирішити, що робити далі.

Але непроханих порадників виявляється несподівано багато: чоловік, який помолодшав на 20 років, натовп колишніх коханців, родичі та навіть здоровий глузд в образі французького шансоньє.

Блискуча екранізація світового бестселера Джейн Остін «Емма»

Молода, багата, дуже красива, неймовірно впевнена в собі молода жінка, власниця особняка Хартфілд у містечку Хайбері. Її вплив на інших людей допомагає буквально вершити їх долі – Емма відразу зрозуміла, що в неї талант підшукувати вдалих женихів для своїх знайомих подруг. 

При цьому сама дівчина заміж зовсім не хоче. Навіть у найбільш безнадійних випадках вона знаходить хороші партії. Найскладніше було з її не надто багатою подругою Гаррієт Сміт. Дівчина без освіти, та й сама по собі не блищить розумом, навіть батьки невідомі, але Емма впевнена, що її справжній батько – якийсь джентльмен, а отже наречений повинен у неї бути впливовий. Так дівчина відмовила подругу виходити заміж за фермера, який по вуха в неї закоханий, заради можливого весілля з містером Елтоном. Тільки ось того не цікавить Гаррієт, йому потрібна багата та красива Емма. І єдина людина, яка критикує роботу дівчини – її сусід Джордж Найтлі.

«Вперед»

Пориньте у дивовижний світ сучасного чарівництва разом з аніматорами Disney та Pixar! Веселі та хоробрі брати-ельфи мешкають по сусідству з єдинорогами, тролями та гномами в затишному передмісті. Вони постійно з гаджетами й в вічному пошуку пригод. Одного разу вони вирішують з'ясувати, що може існувати за межами їх світу ...

Усе про новинки березня, які покажуть на великих екранах, ви дізнаєтесь тут:

А щоб обрати більше фільмів для себе та вчасно купити квитки — слідкуйте за розкладом у кінотеатрах ім. М. Коцюбинського, SmartCinema, Кінотеатр «Мир» та кінотеатр Родина.



Переглядів: 4754
Поширень: 0

Останні новини