Моторне мастило 5W-30: відмінний матеріал для двигунів авто

Хочете, щоб «серце» вашого автомобіля працювало якомога довше? Для цього йому потрібен якісний і своєчасний догляд. В першу чергу необхідно використовувати хороше моторне мастило (5W-30 - відмінний варіант). Під час придбання товару слід пам'ятати, що вибір необхідно робити у відповідності з правилами, які вказані виробником мотора в технічній документації. Це дозволить прийняти правильне рішення.

Великий вибір автомобільних мастил, в тому числі 5W-30, ви зможете знайти в OIL2GO. Інтернет-магазин є надійним постачальником паливно-мастильних матеріалів. Завдяки безпосередній співпраці з відомими виробниками автотоварів компанія веде лояльну політику по відношенню до клієнтів і пропонує вигідні умови співпраці.

Особливості автомастила 5W-30

Моторне мастило 5W-30 підходить для двигунів внутрішнього згоряння, які працюють на дизельному паливі, газу, бензині. Всесезонний матеріал відмінно підходить для використання як в холодну, так і в теплу пору року (від -35 до +35 °C).

Компанія OIL2GO пропонує продукцію таких брендів, як Castrol, Mobil, Mannol, ELF та інших. Завдяки тому, що в наявності на складах є товари вітчизняних і зарубіжних виробників, ви легко знайдете відповідний за ціною та якістю варіант. Це може бути мастило на синтетичній або напівсинтетичній основі, яке на 100% відповідає міжнародним стандартам і класифікації Американського інституту нафти.

З основних особливостей 5W-30 можна відзначити:

Відповідність екологічним нормам. Вся продукція виготовляється в заводських умовах, її якість підтверджено сертифікатам; Надійний захист двигуна від утворення відкладень в результаті впливу високої температури; попередження зносу елементів силового агрегату. Двигун буде працювати довше, якщо ви будете своєчасно міняти автомобільне мастило; Економія пального. Автомобілісти зазначають, що після заміни мастильного матеріалу транспортний засіб менше споживає бензину, газу, дизельного палива. Збереження двигуна від окислення та процесів корозії. Внутрішні елементи мотору менш страждатимуть від механічного та хімічного впливів. Можливість використання у різних силових агрегатах. Це робить мастило 5W-30 універсальним варіантом.

Як вибрати автомастило 5W-30

Під час покупки сервісної рідини зверніть увагу на наступні нюанси:

Бренд. У продажу є автомастила як зарубіжних, так і вітчизняних виробників. Це дозволяє обрати той варіант, який влаштує вас як за ціною, так і за експлуатаційними характеристиками. Показники в'язкості. Враховуйте міжнародну класифікацію SAE, що дозволить знайти оптимальне рішення. Припустимі специфікації вашого транспортного засобу. Багато виробників авто висувають певні вимоги до моторних олив.

Плюс до того, враховуйте наявність гарантії на автотовари від виробника, щоб бути на 100% впевненим у якості сервісної рідини і тому, що мотор авто буде стабільно працювати.


Переглядів: 2698
Поширень: 0

Останні новини