У зв'язку з ситуацією в країні змінено дати проведення конкурсу соціально-культурних проектів інститутів громадянського суспільства

Цього року заявки на конкурс соціально-культурних проектів інститутів громадянського суспільства (ІГС) можна буде надсилати з шостого квітня по шосте травня. Таке рішення прийняли організатори у зв'язку з ситуацією в країні та введенням карантину. 

Конкурс фінансової підтримки соціально-культурних проектів громадських організацій та спілок Вінницька міська рада проводить щороку. Переможцями стануть ті громадські об’єднання, проекти яких будуть визнані кращими за певними критеріями. Вони отримають гранти з міського бюджету на реалізацію своїх ідей.

«Раніше ми планували, що проведемо конкурс з 20 березня по 21 квітня. Проте, зважаючи на ситуацію, яка склалася в країні із розповсюдженням коронавірусу, виконавчий комітет міської ради прийняв рішення змінити термін подання проектів ІГС на конкурс.  Відтепер ми прийматимемо заявки усіх бажаючих з шостого квітня по шосте травня.  Загальний фонд конкурсу - 1 000 000 грн. На реалізацію соціально-культурного проекту можна отримати мінімальний розмір гранту – 25 тис. грн, максимальний – 100 тис. грн», - розповів  заступник начальника інформаційно-аналітичного відділу Володимир Хорошев.  

Відзначимо, що учасниками конкурсу можуть стати інститути громадянського суспільства – громадські організації, творчі та громадські спілки, із статусом юридичної особи, зареєстровані в установленому порядку не менше ніж за шість місяців до дати оголошення конкурсу та згідно із законодавством мають право на отримання фінансової підтримки за рахунок бюджетних коштів. 

Всі проекти повинні бути спрямовані на виконання стратегічних пріоритетів «Концепції інтегрованого розвитку м.Вінниця 2030». З усіма деталями конкурсу можна ознайомитися на сайті міської рад в розділі Конкурс соціально-культурних проектів інститутів громадянського суспільства у 2020 році за посиланням.  



Переглядів: 3126
Поширень: 0

Останні новини