Якщо пасажири і далі порушуватимуть правила карантину – будемо обмежувати чи зупиняти транспорт, - Луценко

У громадському транспорті українських міст на час карантину має їздити не більше 10 пасажирів в салоні. Це стосується усіх видів муніципального транспорту – трамвай, тролейбус, автобус. Таку вимогу передбачив Кабінет Міністрів України Постановою № 215 від 16 березня 2020 року. 

У КП «Вінницька транспортна компанія» нагадують вінничанам, що на час дії карантину для запобігання поширенню коронавірусу без нагальної потреби не варто виходити на вулицю, тим більше їздити у громадському транспорті. В першу чергу на свої робочі місця мають дістатися медики, рятувальники, поліцейські, працівники служб, які забезпечують життєдіяльність міста, а також аптек та продовольчих магазинів. 

«Ми наполегливо просимо вінничан не заходити в транспорт, якщо там більше 10 людей, не конфліктувати з водієм, а почекати наступного тролейбуса чи трамвая. Рекомендуємо переглянути свій маршрут пересування і вийти на зупинку громадського транспорту раніше, ніж робили це зазвичай. Ми намагаємося забезпечити нормальний трафік, але якщо раніше в тролейбусі в середньому могло знаходитися 60 пасажирів, то зараз  лише 10. Просимо вінничан з розумінням віднестися до обмежень. Це необхідно для того, щоб убезпечити себе та інших від зараження вірусом. У разі невиконання вимог карантину, передбачених Постановою Уряду, - на водіїв громадського транспорту та підприємство накладатимуться великі штрафи. На жаль, змушений констатувати, що вінничани ігнорують ці вимоги Уряду. Тому мушу попередити: якщо наші пасажири  і далі порушуватимуть правила карантину в муніципальному транспорті – ми будемо вимушені обмежити, а то й зупинити його випуск на лінії», - наголошує директор КП «Вінницька транспортна компанія» Михайло Луценко.  




Переглядів: 3742
Поширень: 2

Останні новини