#ДопоможемоЛікарям: Укрпошта безкоштовно доставлятиме засоби особистого захисту лікарням України

З 24 березня Укрпошта протягом дії карантину запускає благодійну акцію, в рамках якої кожен охочий зможе надіслати засоби індивідуального захисту для лікарів і пацієнтів до медичних закладів України, а Укрпошта доставить їх до дверей медзакладу безкоштовно.

Посилки, що міститимуть марлеві пов’язки, маски, респіратори, одноразові медичні халати, одноразові бахіли, захисні окуляри, захисні рукавиці, бинти, матимуть позначку «В лікарню» та доставлятимуться до одного з медичних закладів, що були спеціально виділені місцевими органами влади для боротьби з епідемією.

«Щодня МОЗ повідомляє про нові випадки захворювань на коронавірус, тому країна і лікарні готуються, щоб забезпечити всіх, хто звернувся до медзакладу, необхідною допомогою. Класно, що бізнес, благодійні організації, ініціативні групи та волонтери долучаються та уже в цьому допомагають. Укрпошта зараз в епіцентрі подій: ми працюємо нон-стоп, аби українці могли безпечно отримувати необхідні послуги вдома чи у відділеннях, які є в кожному місті та селі. Тож раді забезпечити логістичну підтримку цього процесу. Усі відправлення засобів захисту для лікарень доставлятимемо безкоштовно», - зазначив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Для обласних центрів відправлення можуть бути до 30 кг. Якщо медичний заклад, до якого адресується поштове відправлення, розташований не в обласному центрі, то його вага не має перевищувати 5 кг. У випадку, якщо відправлення має більшу вагу, – його необхідно розділити на кілька вагою до 5 кг кожне.

Додаткова інформація за телефоном Контакт-центру 0 800 300 545.

Перелік закладів охорони здоров'я, які надають медичну допомогу особам з підозрою на коронавірус ТУТ


Теги: Укрпошта

Переглядів: 2373
Поширень: 0

Останні новини