7 вересня у Вінниці відбудеться вже 6-ий Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України»

7 вересня 2018 року у м.Вінниця за участю Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбудеться VI Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України».  

Основними темами, які обговорюватимуть учасники інвестиційного форуму будуть питання щодо посилення конкурентоспроможності регіонів. Зокрема в даній групі обговорень підніматимуться такі важливі питання, як впровадження інструментів підтримки українських експортерів та експортні можливості для МСБ Вінниччини, експорт української агропродукції. Окремо говоритиметься і про інструменти додаткового залучення фінансування ОТГ.

В секції « Енергоефективість та енергоощадність – шлях до енергетичної децентралізації» обговорюватимуться питання функціонування відновлювальних джерел енергії, як засобу енергоефективності, присутні поділяться енергоефективними ініціативами та питаннями розвитку «зеленої» енергетики, як точки росту економіки України. Також готується ґрунтовна доповідь щодо енергетичної стратегії України.  Окремо присутні заслухають інформацію про розвиток сонячної енергетики у Вінницькій області. Досвідом  Данії щодо запровадження схеми добровільних угод для промисловості поділиться Рікардо Кюльхайм,  консультант з технічних питань проекту GIZ «Консультування підприємств щодо енергоефективності».

До обговорень важливих тем на Інвестиційному Форумі долучаться Віце-прем’єр-міністр та міністр фінансів Словацької Республіки (2002-2006 та 2010-2012рр.), керівник групи радників Прем’єр-міністра України Іван Міклош, голова правління Агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт» Юрій Косюк,  голова Наглядової ради  Державної установи «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (UkraineInvest), головний інвестиційний радник Прем'єр-міністра України Даніель Білак  та керівник Офісу з просування експорту (ExportPromotion Office),  радник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Мар’яна Каганяк.

У Форумі також візьме участь  президент UBC-Group Ігор Гуменний, адже саме у вересні цього року на Вінниччині  заплановане офіційне відкриття нового сучасного заводу компанії «UBC GROUP» – одного з найбільших виробників промислового холодильного обладнання в Східній Європі.  В дію буде введена перша черга заводу.

Нагадаємо, що основними темами  для дискусій під час Інвестиційного Форуму буде: посилення регіональної конкурентоспроможності: інвестиції, інновації, технології;  Інвестиції в інфраструктуру – шлях до економічного розвитку територій; Енергоефективість та енергоощадність – шлях до енергетичної децентралізації.

Метою Міжнародного інвестиційного форуму є активізація економічної співпраці, презентація інвестиційного, економічного, агропромислового та туристичного потенціалу Вінницької області, а також встановлення нових партнерських контактів та налагодження взаємовигідного співробітництва.

Для участі у Форумі потрібно до 3 вересня 2018 року зареєструватися, заповнивши реєстраційну форму




Переглядів: 2898
Поширень: 0

Останні новини