Хто з вінничан інфікований коронавірусом

Дані про вінничан, які інфікувались СОVID-19, оприлюднили в офіційному Телеграм-каналі "Вінниця.Коронавірус".

Зокрема, повідомляється, що 1 хвора – це працівниця 2-го пологового будинку (42-річна жінка, яка контактувала із знайомими, які приїхали з Польщі). Наразі вона та другий пацієнт (чоловік 32 років, який подорожував країнами Європи) перебувають в інфекційному відділенні лікарні №1. Їхній стан наближається до задовільного. Вони отримують необхідне симптоматичне лікування. Температура у них сьогодні нормальна.

Інші 4 хворі – працівниці пологового будинку (жінки 30, 35, 60, 44 років). Клінічні прояви захворювання у них відсутні. Вони перебувають під суворою самоізоляцією разом з членами сімей під контролем сімейних лікарів та працівників поліції.

Наразі проводиться активне виявлення інших осіб, які мали професійні та побутові контакти.

5-річний хлопчик (племінник жінки, який контактував з її сім’єю та знайомими з Польщі) перебуває в дитячій інфекційній лікарні. Стан дитини задовільний. Температура вранці 36,4. Почувається добре. Стан його батька, який перебуває з дитиною, задовільний, температура нормальна.

В інфекційному відділенні перебувають 2 жінки з підозрою на СОVID-19, які прибули з-за кордону. Очікують результати аналізів. У пацієнток температура – 37 0С. Самопочуття у всіх нормальне.

Нагадаємо, що станом на 10:00 на Вінниччині лабораторно підтверджено  9 випадків 



Переглядів: 4679
Поширень: 5

Останні новини