В Калинівському районі в ДТП загинуло двоє людей, ще троє травмовані

30 червня близько 15 години на автошляху Житомир-Могилів-Подільський поблизу с. Сальник Калинівського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів «NISSAN Almera» та «Citroen Berlingo», в якій загинули обидва водії, троє людей травмувалися, серед них одна дитина. 

За попередньою інформацією,   автомобіль «NISSAN Almera» на заокругленій ділянці дороги виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Citroen Berlingo». В результаті  34-річний водій «NISSAN Almera», вінничанин, загинув на місці події. Його 33-річна дружина та дитина з травмами  госпіталізовані.

Також від отриманих тілесних ушкоджень, не сумісних з життям, загинув 25-річний водій «Citroen Berlingo». Пасажира його автівки госпіталізовано. На місці події слідчо-оперативна група поліції проводить першочергові слідчі дії, з’ясовуються причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські закликають водіїв неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, не перевищувати швидкість, не вдаватись до ризикованих маневрів на дорогах, особливо під час погіршення погодних умов, перед виїздом перевіряти технічний стан автомобіля. Від цього напряму залежить безпека учасників дорожнього руху.



Переглядів: 3870
Поширень: 0

Останні новини