Уже 14 районних лікарень отримали засоби захисту від ініціативи «СтопВірус»

Сьогодні, 6 квітня, благодійна допомога знову поїхала до медиків районів Вінницької області. Комплекти, які складаються із 10 захисних костюмів, 10 щитків захисту для обличчя, 2000 разових масок, 50 респіраторів третього класу захисту, обприскувачів для обробки приміщень та дезінфікуючого засобу цього разу отримають районні лікарні Крижополя, Іллінців, Бару та Тульчина. Загалом комплекти із засобами захисту передано уже в 14 районів. 

Щотижня до районних лікарень в рамках ініціативи «СтопВірус» відправляється допомога. Минулого тижня допомогу відправляли до Хмільницького, Літинського, Муровано-Куриловецького та Томашпільського районів

Перед тим засоби захисту передавались Калинівській районній та Вінницькій центральній районнній клінічній лікарням. Також волонтери привезли засоби захисту до Жмеринської, Гайсинської, Чернівецької районних лікарень та до лікарні у Ладижині. Нагадаємо, ініціативу «СтопВірус» започаткував Володимир Гройсман, і її підтримав міський голова Сергій Моргунов. 

«Сьогодні ми передаємо чергову допомогу на районні лікарні. Комплекти засобів захисту наші координатори везуть до Крижополя, Іллінців, Бару і Тульчина. Це такі ж комплекти, які отримували й інші районні лікарні. Ми продовжуємо працювати і найближчим часом допомога поїде у ті райони, де ми ще не були. Ми плануємо об’їздити всі без винятку райони області», - розповіла голова правління Благодійного фонду «Подільська громада» Олена Данілова.

В кожному районі працює кординатор фонду «СтопВірус», вони й доставляють допомогу до лікарень. А також комунікують з ними щодо того, що саме першочергово потрібно працівникам медичних закладів.

«Веземо сьогодні засоби захисту для наших медиків. Крижопільська централізована районна лікарня дуже потребує саме таких засобів захисту. Медики наші не захищені, на сьогоднішній день їм дуже потрібні маски та респіратори. Ми хочемо, щоб наші лікарі були захищені, адже тоді вони зможуть надавати якісні медичні послуги”, - додає координатор ініціативи «СтопВірус» у Крижопільському районі Юрій  Василишин

Усі вінничани можуть долучитися до благодійного збору коштів на потреби медичної галузі.  Щодня ФГ «Подільська громада» на своїй сторінці у фейсбуці  повідомляє, скільки коштів зібрано, хто їх перерахував. А також звітує про те, що придбано і куди доставлено.

Рахунки для внесків:

Благодійна організація Благодійний фонд  «Подільська громада»,

Код ЄДРПОУ 35904183,

UA103026890000026003055353304

ВIННИЦЬКА ФIЛIЯ АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ  “Спецфонд СтопВірус”.)

Або

р/р UA263204780000002600202188653 в АБ «Укргазбанк» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ  “Спецфонд СтопВірус”.)



Переглядів: 3244
Поширень: 0

Останні новини