У Вінниці лабораторно підтверджено 89 випадків захворювання на COVID-19

Директор департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради Олександр Шиш розповів про стан захворюваності на коронавірус у місті. Станом на ранок, 13 квітня, у Вінниці зареєстровано 89 лабораторно підтверджених випадків інфікування коронавірусом. З них, 62 людини лікуються амбулаторно – вдома. 

З 89 підтверджених лабораторно COVID-19 уже одужало сім пацієнтів. Пацієнти, які перебувають на амбулаторному лікуванні мають незначні або ж зовсім відсутні прояви хвороби. 

«Вік інфікованих коронавірусом: від 10 місяців до 73 років.  На стаціонарному лікуванні у міській клінічні лікарні №1 перебувають 24 особи з COVID-19. З них 20 пацієнтів - жителі міста та чотири - мешканці районів області. Зазначу, що із цих 24 хворих – 23 перебувають в інфекційному відділенні та один пацієнт з району знаходиться у відділенні реанімації та інтенсивної терапії. У 13 пацієнтів температура від 37,5 – 38,0. Стан інших задовільний, температура нормальна. В обласній дитячій інфекційній клінічній лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває одна трирічна дитина з мамою. Вони почуваються добре, температура нормальна», - повідомив директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш

В медичних закладах міста перебуває 18 пацієнтів  з підозрами на COVID-19. У всіх відібрані біологічні матеріали для проведення дослідження методом ПЛР.



Переглядів: 2584
Поширень: 0

Останні новини