Юні вінницькі спортсмени тренуються дистанційно

Вінницькі міські дитячо-юнацькі спортивні школи на карантині, але тренування продовжуються у режимі онлайн. У спорті вихідних не має. Адже для досягнення перемоги у майбутньому потрібно наполегливо та систематично займатись і навіть зараз у домашніх умовах.

На сторінці у Facebook «Вінниця спортивна» можна побачити, як відбуваються дистанційні тренування вихованців МДЮСШ міста: як виконує зарядку вихованець відділення боротьби греко-римської, як відпрацьовують прийоми вихованці відділення дзюдо та боротьби самбо, як тренуються юні спортсмени відділення сумо та боротьби вільної, радіоспорту, веслування на байдарках і каное, волейболу та баскетболу, художньої гімнастики, велоспорту, боксу та інші.

«Квартири замість спортзалу, а пляшки з водою замість гантелей – такі реалії сьогоднішнього дня, проте нашим спортсменам все під силу, щоб здобувати медалі та прославляти рідну Вінницю на змаганнях, адже рано чи пізно карантин закінчиться, – каже голова по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський. – Взагалі, тренери зі своїми вихованцями комунікують через різні онлайн-канали, у тому числі Viber. Вихователі дають завдання юним спортсменам, а ті надсилають відео їх виконання. Тренери дають поради, як зробити краще, над чим варто більше попрацювати тощо».




Переглядів: 2323
Поширень: 0

Останні новини