Вінницький фотограф презентує весняний проєкт «Емоції» за підтримки Олександра Теренчука

Олександр Теренчук “емоційно” підтримав фотографа Костянтина Ревуцького у його фотопроєкті. В результаті вийшли чудові світлини, на яких можна побачити всю гаму весняних почуттів.

“Творчий проект “Емоції” - це он-лайн заряд позитиву для всіх і кожного, України і світу, що стає все більш актуальним під час події невизначеності та очікування добрих новин. Ми створили «ліки» для весняного пробудження та емоційного наповнення, дозований прийом яких, наче свіже повітря, проникає в спраглі за приємностями серця. Переконані, саме щирі почуття мають високо-позитивні вібрації та налаштовують на щасливі сценарії будь-яких життєвих обставин, вчать сприймати та любити себе різними (усміхненими чи засмученими, втомленими чи енергійними, роздратованими чи задоволеними, зневіреними чи вмотивованими.” - говорить, анонсуючи проєкт, його автор  Костянтин Ревуцький.
Тож надихайтесь світлинами проєкту "Емоції", адже їх створили  для того, щоб вінничани змогли відволіктись від буденності на посмішки, дати шанс любові, замислюватись про прекрасне, здійснювати давні мрії, закохуватись у життя  та повірити у Happy End 


Теги: фото


Переглядів: 3886
Поширень: 0

Останні новини