Шокуюче вбивство у Вінниці. Прохання свідків відгукнутись

Вбивство, яке сталось 21 серпня близько десятої ранку на Привокзальній, шокувало всю Вінницю. Буквально за кілька метрів від залізничних колій та автобусної зупинки знайшли мертвою 32-річну Віталіну Плахотнюк. Відомо, що злочинець стріляв тричі…

Рідні та близькі досі не можуть зрозуміти мотиви вбивства. Адже вінничанка була зі звичайної родини робітників, великих статків не мала. Працювала бухгалтером у «Зорі». Спокійна, добра та порядна. Після розлучення мешкала із батьками, сама виховувала 6-річну донечку Варвару і так мріяла повести її через тиждень до першого класу.

Цього серпневого ранку Віталіна, як завжди, збиралась на роботу. Приготувала сніданок та поцілувала донечку. Близько 9-20 вийшла із будинку та попрямувала до зупинки, яка знаходиться на переїзді вулиць Привокзальна-Ясна. Втім, за кілька метрів від залізничних колій якийсь нелюд тричі вистрелив у Віталіну і втік… Вона загинула на місці. Кошти, мобільний телефон та інші цінні речі вбивця не взяв. Найбільше шокує те, що місце, де стався злочин, людне. Поряд дорога зі жвавим рухом, будинки, стоять таксі.

Родина Віталіни звертається до всіх небайдужих вінничан, які можуть допомогти будь-якою інформацією. Якщо Ви щось бачили чи чули, чи, може, відео з Вашого реєстратора може допомогти у розслідуванні, будь ласка, зв’яжіться із рідними нашої землячки. Конфіденційність вони гарантують. Не будьмо байдужими.

Ось контакти: 063 024 4218, 093966 8454

ДОПОВНЕНО:

Управлінням карного розшуку ГУНП у Вінницькій області за підозрою у вчиненні особливо тяжкого злочину розшукуються зображена особа.

Якщо комусь відомо про місцезнаходження цього чоловіка прохання повідомити за телефонами: (096) 329-24-68, (0432) 59-40-22 або 102.



Переглядів: 6068
Поширень: 3

Останні новини