Вінницький ансамбль танцю «Радість» став переможцем Міжнародного фестивалю в Чехії

Цікавим, насиченим, пізнавальним, напруженим було літо для учасників Народного художнього колективу ансамблю танцю «Радість» Вінницького міського палацу дітей та юнацтва ім. Л.Ратушної.  Діти брали участь в Міжнародних фольклорних фестивалях в Туреччині, Німеччині, Італії та Австрії. А щойно колектив повернувся із Чехії, де брав участь у 28 Міжнародному фольклорному фестивалі «Шумперк – 2018» та був визнаний переможцем цього великого фольклорного форуму.

У фестивалі взяли участь 16 колективів із Індії, Болгарії, Індонезії, Словаччини, Сербії, України та Чехії. Всі колективи показали дуже високий рівень виконання народних танців, пісень та музичного супроводу. Мер міста Шумперка та організатори фестивалю відзначили професіоналізм виконавської майстерності саме українського колективу.

Зазвичай на фольклорних фестивалях не проводять конкурсу на кращий колектив. Організатори фестивалю в Шумперку визначали кращий колектив шляхом глядацького голосування. Глядачі кидали гроші у бочечки  з назвами колективів, які їм найбільше сподобалися. Вінницька «Радість» зібрала найбільше коштів та отримала диплом «Переможця премії глядачів». Це була благодійна акція і всі зібрані кошти пішли на благодійні цілі.

Тож вітаємо ансамбль «Радість» із ще однією перемогою.

Ансамбль танцю «Радість» проводить набір дітей: дівчаток 4-7  років, хлопчиків 4-12 років, 1 та 2 вересня о 17 год. в приміщенні Палацу дітей та юнацтва (Хмельницьке шосе, 22). Мати копію про народження.



Переглядів: 8364
Поширень: 17

Останні новини