Сьогодні з 22.00 до 24.00 – «ЩАСЛИВІ ГОДИНИ» від VINNYTSIA JAZZFEST!

На честь 22-го міжнародного джазового фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST сьогодні, 22 серпня, з 22.00 до 24.00 оголошено «ЩАСЛИВІ ГОДИНИ»!!!

Протягом цих двох годин меломанів чекає знижка 22 % на всі місця у ложах на феєричний мюзикл «Sugar, або В ДЖАЗІ ТІЛЬКИ ДІВЧАТА!», яким 21 вересня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського стартує джазовий фестиваль!

Придбати квитки зі знижкою на мюзикл у «ЩАСЛИВІ ГОДИНИ» можна буде лише онлайн за цим посиланням на офіційному сайті фестивалю http://jazz.vn.ua/index.php/uk/programa.

- Так що вже виставляйте таймер, щоб не забути! – відзначають організатори.

Тільки сьогодні з 22.00 до 24.00 квитки на мюзикл будуть коштувати  (в залежності від обраного розташування ложі та місця):

351 грн ( для порівняння стандартна ціна – 450 грн) 390 грн (стандартна ціна – 500 грн) 429 грн (стандартна ціна – 550 грн) 507 грн (стандартна ціна – 650 грн) 546 грн (стандартна ціна – 700 грн) 585 грн (стандартна ціна – 750 грн)

Мюзикл «Sugar, або В ДЖАЗІ ТІЛЬКИ ДІВЧАТА» – одна з кращих робіт Національної оперети України, доказ чому – 10-хвилинні безперервні овації вимогливої столичної публіки та постійно розкуплені квитки на два місяці вперед!

Більше 100 артистів на сцені! Культова історія, яку люблять мільйони! Запальні джазові ритми, танці і приголомшлива краса! Розкішні костюми, креативні режисерські рішення і геніальне виконання кращих солістів Національної оперети України!

Мюзикл поставлений за кіносценарієм світового шедевру кінематографа – стрічки «Some Like It Hot» з Мерилін Монро, Тоні Кертісом і Джеком Леммоном, що здобула «Оскар», три «Золоті глобуси» і звання найкращої комедії усіх часів від Американського кіноінституту.

Незабутня оригінальна постановка сповнена креативних режисерських рішень, соковитого гумору та сценографічних новацій!

Дотепний, динамічний, інтригуючий і запальний мюзикл – яскраве видовище, яке подарує море незабутніх вражень і вкотре доведе: кожен має право змінити себе і світ навколо на краще!

Події розгортаються у США 30-х років ХХ століття. У період великої депресії, економічних криз, тотального безробіття, процвітання корупції та бандитизму (епоху гангстерів та джазу) діячі культури змушені заробляти не лише власним талантом, але й - де прийдеться.

Двоє кращих друзів-музикантів вирушають із Чикаго до Флориди у пошуках заробітків та кращої долі. Одна лише ніч – і вони на сонячному березі океану в Маямі серед красунь жіночого джаз-бенду.

Тут все говорить про любов, тут хочеться закохувати і закохуватися. Воістину, рай для чоловіків, якби тільки не… дірки у кишенях, розлючені гангстери, що йдуть по сліду, та жіночі туфлі на чоловічих ногах…

Іскрометна історія легендарних Душечки, Джо-Джозефіни та Джеррі-Дафни у постановці Національної оперети майорить новими барвами завдяки кропіткій праці режисера-постановника – народного артиста України Богдана Струтинського , диригента Ігоря Ярошенко, балетмейстера Вадима Прокопенко і художників з костюмів Андрія Романченко та Ірини Давиденко.

Для цієї постановки творці навіть порушили правило пошиття сценічного одягу: чоловічий пошив шив мініатюрні фраки для дівчат, а жіночий пошив працював над чоловічими сукнями!

Ласкаво просимо у атмосферу США 30-х років ХХ століття – неповторну епоху джазових мелодій і вишуканих вбрань, кохання та мрії!



Переглядів: 2387
Поширень: 0

Останні новини