Діджитал формат суперфіналу «Голос Країни»: вінничани мають всі шанси на перемогу

Мультиінструменталіст Сергій Асафатов та вокалістка Ольга Мельник дійшли до суперфіналу вокального шоу «Голос Країни». Завдяки талантам наших земляків команди Діми Монатіка або Тіни Кароль, можуть перемогти в десятому сезоні. Долю суперфіналіста вирішать прихильники голосуванням.

Через карантин ніхто з глядачів не знав, в якому форматі та головне коли відбудеться суперфінал популярного шоу «Голос Країни». Прес служба каналу повідомила, що 26 квітня, о 21.00 вирішиться доля десятого переможця «Голосу Країни». Керівництво каналу вирішило, що всі кошти від голосування та продажу реклами під час суперфіналу будуть направленні на підтримку українських медиків, що борються з вірусом COVID-19. Вінничани Сергій Асафатов та Ольга Мельник мають всі шанси на перемогу.

Талановитий музикант та вокаліст — Сергій Асафатов, який з перших програм став фаворитом цього сезону у соціальних мережах поділився з шанувальниками подробицями цієї події та своїми враженнями:

«Цієї неділі, 26 квітня суперфінал «Голосу Країни» — «Voice of the Countr». Надважлива подія для мене! Дякую життю і всім обставинам та дорогам, що привели мене на це шоу й в цю величезну сім‘ю чудових та світлих людей! Дякую Дімі Mонатіку, Ірині Монатік, Володимиру Завадюку, Руслану Квінті, за віру, розуміння, мотивацію та підтримку! Дякую вам всім за добрі слова. Все, що зараз відбувається у моєму житті це вже моя особиста перемога!» — йдеться у дописі в соціальних мережах Facebook та Instagram.

Ще одна  вінничанка,суперфіналістка четвертого сезону — Ольга Мельник. Вихованка вінницької «Зоряної Мрії», Міського Палацу Мистецтв «Зоря». Її неповторний вокал оцінили тисячі українців. Маючи неабияку силу до боротьби та талант, Ольга підкорює глядачів кожного ефіру.

Правила голосування залишаються незмінними, буде працювати гаряча лінія для телефонних дзвінків, також за вінничан можна буде проголосувати відправивши СМС.



Переглядів: 4743
Поширень: 1

Останні новини