У цьому році біля 13 під’їздів облаштували пандуси

У Вінниці продовжують працювати над покращенням інфраструктури для потреб людей з інвалідністю. Біля під’їздів багатоквартирних будинків облаштовують пандуси. Ними користуються  не тільки люди з інвалідністю, а й  батьки з дитячими колясками.

Починаючи з 2017 року в рамках Програми «Розвиток та утримання житлово-комунального господарства Вінницької міської об’єднаної територіальної громади» департамент житлового господарства розпочав облаштовувати пандуси біля житлових будинків. Ці роботи проводяться за кошти міського бюджету, а також можуть бути і на умовах співфінансування. 

«Нещодавно ми завершили встановлення пандусів за адресами вул. Дачна, 6, біля другого під’їзду та по вул. Тімірязєва, 2, біля п’ятого під’їзду. В першу чергу ми облаштовуємо пандуси біля тих будинків, де живуть люди з інвалідністю. Управляючі компанії міста здійснюють моніторинг багатоповерхівок і там, де є потреба, ми по мірі можливостей проводимо роботи», - розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман

Щоб біля під’їзду з’явився пандус, мешканцям будинку необхідно написати звернення до департаменту житлового господарства міської ради. Вирішуючи питання облаштування пандусу проектанти проведуть перевірку і визначать технічні можливості його  облаштування.




Переглядів: 4653
Поширень: 3

Останні новини