У Вінниці розпочався онлайн-марафон «Стань учнем художки»

Вінницька художня школа оголосила онлайн-марафон «Стань учнем художки». Якщо дитині виповнилось 11 років і вона любить малювати, її запрошують долучитись до цього конкурсу. Якщо художні роботи займуть гідне місце у рейтингу 100 кращих робіт учасників марафону, юний художник стане учнем першого класу.

Бажаючим потрібно:

    Зареєструватись учасником онлайн-марафону «Стань учнем художки», надіславши заявку, за вказаним зразком, на електронну адресу vdhsh.marafon@gmail.com . Виконати усі 5 завдань марафону, які будуть публікувати щотижня починаючи з 4 травня. Надсилати фото виконаних завдань по мірі їх виконання, але не пізніше завершення марафону (6 червня) на ту ж електронну адресу (vdhsh.marafon@gmail.com). Ці фото мають бути обов’язково підписаними якісними, без сторонніх тіней (найкраще фотографувати при денному освітленні), весь аркуш повинен бути відображений у кадрі, фото не можна обробляти у графічних редакторах.

ЗРАЗОК ЗАЯВКИ:

ПІБ учасника онлайн-марафону «Стань учнем художки» Дата народження ПІБ та номер мобільного телефону матері ПІБ та номер мобільного телефону батька

ОДНОМУ З БАТЬКІВ потрібно:

1. Написати на ім’я директора заяву встановленого зразка, яку можна роздрукувати за посиланням та подати її до закладу «Вінницька дитяча художня школа» за адресою: вул. Магістратська, 66 не пізніше завершення марафону.

Якщо будуть виконані всі умови, а роботи посядуть гідне місце у рейтингу 100 кращих робіт учасників марафону, дитина стане учнем першого класу базового підрівня академічної художньої школи закладу «Вінницька дитяча художня школа» та матиме усі можливості для розвитку свого таланту та гарного творчого старту.

Вінницька дитяча художня школа надає початкову академічну художню освіту та готує до вступу у художні ВУЗи України та Європи.

Деталі про онлайн-марафон за посиланням.


 



Переглядів: 2905
Поширень: 0

Останні новини