Встановлення систем кондиціонування у Вінниці

Ні у кого не викликає сумніву той факт, що людині працювати і відпочивати комфортно в умовах чистого повітря, яким вона дихає. Наявність кисню, азоту і водяної пари визначає якісні характеристики повітря, на їх показники впливає температура навколишнього середовища. Встановлення систем кондиціонування в Вінниці вирішує питання підтримки властивостей повітря в комфортних для людини параметрах.

Потрібні знання про кондиціонери

При проектуванні нових будівель інженери розглядають раціональні варіанти кондиціонування приміщення. Ринок побутової техніки поповнюється новими надійними, функціональними та енергоефективними кондиціонерами. Тому вінницькому споживачеві необхідні певні знання про системи кондиціонування, щоб найкращим чином забезпечити своє житло комфортним повітрям.

Надійні агрегати, такі як спліт система Купер Хантер , виконуватимуть свої функції не один рік, але існує ряд причин, за якими кондиціонер дешевше замінити, ніж відремонтувати. Сьогодні виробники встановлюють гарантійні терміни на кондиціонери від одного року до п'яти років. Їх сервіс передбачає регламентне обслуговування агрегатів в частині очищення фільтрів теплообмінника і відповідності роботи системи всім необхідним параметрам.

Характеристика кондиціонерів

Статистичні дані показують, що з настанням спекотних днів щорічно підвищується попит на сучасні кондиціонери. Саме вони створюють сприятливі для людини кліматичні умови в закритому приміщенні і автоматично підтримують основні параметри комфорту:

    Температуру. Вологість. Чистоту. Швидкість руху повітря.

Пристрої дозволяють регулювати температурний режим від 16 до 32 градусів тепла, осушують і очищають повітря від запахів і пилу.

Тільки фахівці здатні правильно розрахувати потрібну потужність кондиціонера, неправильно обрана потужність обладнання скорочує термін його експлуатації. Як правило, вони враховують висоту приміщення, розташування приміщення, наявність в ньому вікон, електроприладів і інші чинники, які впливають на точність розрахунку.

Інноваційні технології в кондиціонуванні

Завдяки використанню інноваційних технологій кондиціонери здатні нагнітати в приміщення вуличний повітря, збагачене киснем. Існують моделі кондиціонерів з касетними або канальними системами. Їх конструкція дозволяє встановлення додаткових фільтрів для очищення повітря. Ряд сучасних моделей поєднує функції:

    Кондиционирования. Опалення. Вентиляції.

Рекомендації по монтажу кондиціонерів

Практика показує - монтувати кондиціонери повинні профільні фахівці. Вони володіють необхідними знаннями та досвідом з установки зовнішніх блоків. Фахівці знають, про зовнішнє обладнання яке слід встановлювати з тіньової сторони. Для вирішення естетичної проблеми бажано на балконі або в ніші.

Коли краще купувати кондиціонер

Основна частина населення починає купувати кондиціонери заздалегідь - навесні, з настанням літньої спеки знижується вибір товару, а ціна на аналогічні моделі відповідно зростає.


Переглядів: 3849
Поширень: 1

Останні новини