По вул. Некрасова стартували роботи з реконструкції тепломережі

Розпочалися роботи з реконструкції тепломережі ще на одній ділянці за адресою по вул. Некрасова,1. Буде замінено частину тепломережі довжиною 67 метрів у двотрубному прокладанні.

Використовуватимуть труби з попередньо ізольованим пінополіуретаном з низькою теплопровідністю, завдяки чому мінімізуються тепловтрати при транспортуванні теплової енергії. Виконання даних робіт дозволить виключити зі схеми теплопостачання 67метрів аварійних теплових мереж. через які подається теплоносій на 7 житлових будинків і ЗШ №30. Відтак, КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» безперебійно (без зупинок на період) надаватиме послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання за даними адресами.

Запланований період робіт: з 05.05 по 03.06.

Прохання до всіх не загромаджувати транспортом місце проведення робіт, обмежене спеціальними дорожніми знаками. У випадку виявлення порушень чи інших ситуацій, пов’язаних з проведенням робіт на даній ділянці,  одразу повідомляйте за номером (0432)43-34-95 у диспетчерську службу підприємства, яка працює цілодобово.

Перепрошуємо за тимчасові незручності і будемо вдячні за розуміння. Дані роботи виконуються для комфорту та наявності безперебійних якісних послуг у домівках споживачів КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго».



Вулиці: НЕКРАСОВА

Переглядів: 2770
Поширень: 0

Останні новини