Гурт "KAZKA"

Гурт KAZKA оголосив про старт масштабного всеукраїнського туру в підтримку альбому «NIRVANA».
Зовсім незабаром український музичний гурт з Києва "KAZKA" завітає до Вінниці. 

На Україну чекає прем’єра KAZKOVOGO Шоу!
До програми лайву увійдуть не тільки десять нових пісень сучасною мовою кохання з альбому NIRVANA, але й улюблені хіти дебютного альбому КАRМА.

Зокрема, «Плакала» –  відкриття світового чарту Shazam та хіт 2018/2019 років за версіями  M1 Music Awards, YUNA та «Золота Жар-птиця». Відеокліп саме на цю пісню зібрав третину мільярда переглядів та потрапив в ТОП-100 найкращих кліпів на YouTube.

Гурт "KAZKA" - це музиканти, які з'явилися лише в минулому році з хітом "Свята", але вже зібрали практично всі музпремії в номінаціях "Прорив" і "Відкриття". Виконавці виконують свої пісні в стилі experimental pop з елементами електро-фольку. Гурт заснований в 2017 році Олександрою Заріцькою та Нікітою Будашем. У 2018 році до гурту приєднався Дмитро Мазуряк.

Вперше гурт про себе заявив на проекті "Х-фактор" з авторською піснею "Свята".

Група KAZKA закохала в себе публіку з першого треку. Практично в кожній компанії йшло обговорення «нової української групи з незвичайним звучанням». 

Нещодавно проект KAZKA представив свій дебютний альбом, до якого увійшло десять пісень. Три з них шанувальники вже давно знають напам'ять і активно підспівують. Ще одна - це кавер на відому пісню «Мовчати» Скрябіна та Ірини Білик. І ще шість нових пісень, одну з яких особливо виділили слухачі. Це «Плакала».

Вартість: 250-800 грн 


Переглядів: 3646
Поширень: 0