24 грудня у головного казкового новорічного героя перетворився відомий телеведучий, режисер та журналіст Анатолій Борсюк. Це відбулось в рамках проекту Вінницької міської ради. Традиція перевтілювати у Дідів Морозів відомих вінничан з’явилася ще в минулому році.

Анатолій Борсюк кілька годин поспіль приймав малюків у Резиденції Діда Мороза та вітав всіх з прийдешніми святами на Майдані Незалежності. Сьогодні впродовж вечора він також займатиме місце на казковому троні.

А до кінця свят у ролі Діда Мороза побувають й інші відомі люди. 26 грудня у Резиденції за головного буде співак та композитор Юрій Грицюк. 27 грудня день особливих розваг – у солодкі шахи зіграють брати Шемети. 28 грудня у Діда Мороза перевтілиться координатор вело-руху Олександр Царевський. 29-го дітлахів вітатиме голова Вінницької молодіжної ради Дмитро Мира, а 30 грудня директор оркестру «ВінБенд» та організатор новорічного ярмарку Анатолій Ряполов. У Новому Році теж очікуйте на появу у Резиденції Діда Мороза цікавих особистостей та відомих вінничан.

Вчора Анатолій Борсюк виконував роль вінницького Діда Мороза



Переглядів: 3595
Поширень: 0